Silmäkulman Värjäys & Väri – Kaikki Mitä Sinun Tarvitsee Tietää

Julkaistu:

Silmäkulmat ovat yksi omaleimaisimmista piirteistämme. Ne fram the eyes, mieltävät ilmeemme ja voivat jopa muuttaa ulkonäkömme. Tasapainoisen ja kohottavan ilmeen saaminen on kaikkien meikkaajien ja esteetikkojen tavoite. Tässä artikkelissa tarkastelemme, kuinka silmäkulman väri ja väriaine auttavat tässä tehtävässä.

Miksi väriaineet?

Silmäkulman väriaineet korostavat olemassa olevia hiuksia ja voivat myös lisätä paksuutta ja kylläisyyttä ohuille kulmille. Ne antavat kulmiemme viimeistellyn ja hallitun ilmeen, ja ne ovat vieläpä pitkäkestoisia. Vaikka meikitapahtumien tulos kestää vain päivän, ammattimainen silmäkulman värjäys voi kestää useita viikkoja.

Värivalinta

Ei ole universaalia silmäkulman väriä, joka sopisi kaikille. Väri tulee valita ottaen huomioon ihon sävy, hiusten väri ja silmien väri. Lämmin ihosävy yleensä miellyttää punertavia tai kultaisia värisävyjä, kun taas kylmä ihosävy miellyttää tuhkaisia tai sini-vihreitä sävyjä. Jos sinulla on vaaleita hiuksia, kokeile muutamaa sävyä tummempaa väriä. Jos taas hiuksesi ovat tummat, kokeile hieman kirkkaampaa sävyä.

Dyeing ohjeet

1. Tee allergiatesti. Aivan kuten hiusten värjäytys, silmäkulman värjäytys voi aiheuttaa allergisen reaktion. Joten ennen kuin asetat väriaineen silmäkulmiisi, testaa tuote pienellä ihoalueella.

2. Valmista kulmat. Käytä pehmeää harjaa tai hammasharjaa, joka on kyllästetty saippualla ja vedellä. Tämä puhdistaa kulmat öljystä ja meikistä. Nämä aineet voivat estää värin imeytymisen kulmakarvoihin.

3. Levitä väriaine. Väriainepaketti sisältää yleensä kaksi osaa: perusväriaineen ja aktivaattorin. Sekoita kaksi yhteen, kunnes saadaan tasainen seos. Käytä sitä kulmien harjaukseen väriaineella. Varmista, että jokainen karva on ympäröity värjäysaineella.

4. Odota. Anna värin toimia 10–15 minuuttia.

5. Poista väri. Käytä liottamista, kuten kosteaa vanupuikkoa tai pyyhettä, värin poistamiseen.

6. Lopeta kulmien hoito. Käytä luonnollista öljyä, kuten jojobaöljyä tai kookosöljyä, rauhoittamaan kulmat värjäyksen jälkeen.

Yhteenveto

Silmäkulman värjäys on helppo ja tehokas tapa korostaa kauneutta ja ilmettä. Se lisää määritelmää ja intensiivisyyttä, kohottaa ulkonäköä ja tekee meikistä vaivatonta. Joten, jos olet joskus miettinyt, sopisiko silmäkulmien värjäys sinulle, nyt on oikea aika kokeilla.

Lopuksi, muista, että jokaisen silmäkulman muoto ja rakenne ovat yksilölliset, joten sinun täytyy ehkä kokeilla erilaisia värejä ja tyylejä löytää se, joka sopii parhaiten sinun ainutlaatuiseen ulkonäköösi.

Lue myös

Sinua mahdollisesti kiinnostavat liittyvät artikkelit