Tuotetesti: Nanoil Liquid Silk Micellar Shampoo arvostelu

Silkki on pakollinen omassa hiustenhoidossa ja hiusten muotoilussa, eli ostin Nanoil Liquid Silk Micellar Shampoon heti, kun se lanseerattiin. Olen käyttänyt sitä jonkin aikaa ja on aika kertoa mielipiteeni siitä. Mitä silkkiä sisältävä misellishampoo tekee? Kannattaako sitä käyttää? Tekeekö se muuta kuin pesee? Jatkakaa lukemista.

paras shampoo silkkiä

Nanoil Micellar Shampoo -tuotteet

Uudet tulokkaat Nanoililta. Brändi keskittyy öljyihin ja öljypohjaisiin tuotteisiin mutta nyt valikoimaa on laajennettu shampoilla. Heillä on itse asiassa kokonainen sarja shampoolla, hoitoaineella ja hiusnaamiolla. Valitsin itse silkkiä sisältävän sarjan. Nanoil shampoita on neljä vaihtoehtoa: keratiinia sisältävä, silkkiä sisältävä, arganöljyä sisältävä ja merilevää sisältävä. Kaikille löytyy sopiva shampoo.

Itse valitsin silkkiä sisältävän misellishampoon, koska rakastan silkkiä ja sen vaikutuksia hiuksissani. Kiinnosti tietää, jos myös shampoo onnistuisi tekemään hiuksista silkkisen sileät.

Nanoil Liquid Silk Micellar Shampoo

Tuote lupaa silkkistä sileyttä. Eli jos unelmana on silkkiset, kiiltävät ja helposti harjattavat hiukset, tämä shampoo on pakollinen. Kun huomaa Nanoil Liquid Silk Micellar Shampoon vaikutukset tulee myös ymmärtämään, että se on jokaisen sentin arvoinen.

  1. Jättää hiukset ja päänahan täysin puhtaaksi yhden pesun jälkeen!
  2. Ehkäisee takkuja ja helpottaa harjaamista pesun jälkeen.
  3. Vahvistaa hiusten väriä, kiiltoa ja kauneutta.
  4. Vähentää pörröisyyttä ja sähköisyyttä (jatkuva ongelma minulla).
  5. Luo pohjan hoitoaineille ja muotoilutuotteille.
hyvä silkki hiukset shampoo

Mistä Nanoil Liquid Silk Micellar Shampoo koostuu?

Pääasiassa miselleistä, jotka vetävät vaivattomasti puoleensa myrkkyjä, rasvaa, kauneustuotteita ja muuta likaa. Ne ovat kuin magneetteja, jotka vetävät puoleensa ja poistavat likaa hiuksista sekä päänahasta.

Shampoo sisältää silkkiä ja vehnäproteiineja. Molempien tehtävä on vahvistaa hiuksia sekä paikata ja hoitaa sekä hiuksia että päänahkaa. Tuloksia näkyy jo pelkän shampoon avulla. Myös shampoon jälkeen käytetty naamio tai hoitoaine pääsee vaikuttamaan paremmin puhtaisiin hiuksiin.

Tuote sisältää myös risiiniöljyä, jonka kaikki hiusten kasvua parantavia kotikonsteja kokeilleet tuntevat. Tämän lisäksi risiiniöljy lisää kiiltoa, vahvistaa, suojaa ja hoitaa.

Nanoil Liquid Silk Micellar Shampoo – arvostelu 4 viikon jälkeen ostohetkestä

Shampoon arvostelu on uusi juttu ja tuntuu vähän hassulta kirjoittaa tuotteesta, jonka tehtävä on pestä hiuksia. Kyseessä ei kuitenkaan ole mikä tahansa shampoo. Tämä shampoo ansaitsee oman postauksensa. Toisin kuin muut shampoot, se hoitaa, paikkaa ja kaunistaa pesemisen lisäksi. Kyse ei ole enää pelkästä pesemisestä – shampoo on nyt tärkeä osa hiustenhoitorutiinia. Shampoota seuraavat hoitotuotteet riippuvat shampoon valinnasta!

silkki hiukset shampoo

Käytettyäni Nanoil Liquid Silk Micellar Shampoota 4 viikon ajan voin rehellisesti sanoa tämän olevan paras shampoo kurittomille hiuksille. Siihen on monta syytä mutta tässä kaksi tärkeintä:

  1. Shampoo pesee hiukset TODELLA hyvin; se vaahtoutuu hyvin ja jättää hiukset takuttomiksi, sileiksi, vastustuskykyisiksi ja kiiltäviksi.
  2. Tämä on ERITTÄIN pitkäkestoinen tuote. Misellit irrottavat likaa ja puhdistavat hiukset nopeasti ja helposti – ja pieni määrä shampoota riittää.

Haluaisitteko kokeilla tuotetta?

Toivottavasti annatte Nanoil Liquid Silk Micellar Shampoolle mahdollisuuden. Kertokaa kokemuksistanne, kun olette kokeilleet sitä!

Huom.! Muitakin Nanoil shampoita voi kokeilla, koska shampoon tulisi sopia hiustyypille ja hiusten tarpeille.

Lue myös

Sinua mahdollisesti kiinnostavat liittyvät artikkelit