Mitkä hiusnaamiot sopivat minun hiuksilleni? Lista parhaista tuotteista

Saan useita kysymyksiä siitä, mitkä hiusnaamiot ovat sopineet parhaiten minun hiuksilleni ja siksi olen kerännyt ne yhteen postaukseen! Kerron vähän niistä tuotteista, jotka ovat toimineet parhaiten minun hiuksissani. Tuotteita on erilaisia ja erihintaisia. Yksi niistä erottuu selvästi joukosta <3 tulette huomaamaan miksi – nyt saatte lukea parhaista hiusnaamioista!

TODISTETUSTI TEHOKKAAT HIUSNAAMIOT

1. Nanoil Keratin Hair Mask

Tämä on minusta aivan paras hiustuote! Nanoil on lanseerannut tehokkaimman tähän asti kokeilemani keratiininaamion! En valittaisi mistään, enkä löydä huonoja puolia – tai no, ehkä se ettei tuotetta löydy kivijalkakaupoista, pelkästään verkosta (www.nanoil.fi). Siirrytäänpä yksityiskohtiin. Miksi olen ihastunut tähän hiusnaamioon? Pääasiassa sen vaikutusten takia: huomasin jo ensimmäisellä kerralla sileämmät, pehmeämmät ja paremman näköiset hiukset! Koska tuotteessa on hydrolysoitua keratiinia, se myös korjaa ja vahvistaa hiuksia. Tämä raaka-aine imeytyy syvälle hiuksiin korjaamaan vaurioita sisältä ja ulkoa. Keratiini on voimakas proteiini, josta hiuksemme koostuu. Naamiossa on myös keratiinia tukeva ainesosa. Tämä on pantenoli, joka kaunistaa sekä suojaa. Nanoil Keratin Hair Maskissa pidän myös sen suuresta purkista ja hyvästä hinta-laatusuhteesta! Jos mietitte, pitäisikö tuotetta kokeilla, lopettakaa heti! Tuote on loistava hiuksille. Lisäksi naamio sopii kaikille hiustyypeille, myös ohuille ja hennoille.

tuotteen verkkosivu – www.nanoil.fi

2. Kevin Murphy Hydrate Me Masque

Tätä tuotetta voisi kutsua ikoniseksi mutta se on kallis, eli se kannattaa ottaa huomioon. Siitä huolimatta tämä on yksi parhaimmista kokeilemistani hiusnaamioista. Pidän erityisesti sen purkista – se on ainutlaatuinen. Kevin Murphy Hydrate Me Masque sisältää loistavia hiuksia hoitavia ainesosia, muun muassa kosteuttavaa ja rauhoittavaa ruusuöljyä, pehmentävää iltahelokkiöljyä ja suojaavaa sekä kiiltoa lisäävää sheavoita. Lisäksi tuotteessa on kakadumarjan uutetta Australian pohjoisosasta. Marjaa arvostetaan sen C-vitamiinipitoisuuden takia, jonka ansiosta se myös tukee hiusten elastiini- ja kollageenituotantoa sekä pitää hiukset vastustuskykyisinä ja kiiltävinä. Kevin Murphy Hydrate Me Masque palauttaa sileyden erittäin karheisiin ja kuiviin hiuksiin. Leväuute kosteuttaa ja vähentää hiusten rasvaisuutta.

3. Rene Furterer Absolue Keratine Regenerating Mask

Kuten nimi kertoo, tämä on hiuksia elvyttävä keratiininaamio. Rene Furterer Absolue Keratine Regenerating Mask on täydellinen tuote erittäin vaurioituneille hiuksille. Pidän siitä kovasti mutta hinta estää minua ostamasta sitä. Tuote on vähän liian kallis pieneen kokoon nähden. Samalla täytyy myöntää, että tuote on todella erikoinen sen koostumuksen ansiosta – siinä ei ole lainkaan eläinperäisiä ainesosia, myös keratiini on kasviperäinen. Naamiossa on paljon öljyjä ja siksi se myös kosteuttaa vahvistaa. Tehokas hiuksia hoitava naamio sopii erittäin vaurioituneille ja kuiville hiuksille. Rene Furterer Absolue Keratine Regenerating Mask auttoi minua herättämään todella kuivat hiukset henkiin kesän jälkeen. Tuote ei kuitenkaan sovellu helposti latistuville, vähähuokoisille hiuksille. Hiuksista tulee todennäköisesti latteat.

NO. 4 OUAI Thick Hair Treatment

Ovatko hiuksesi paksut ja raskaat? Kyseinen hiustyyppi on aika haasteellinen hiustenhoidon suhteen. Harva tuote sopii hiuksille hyvin. Suurin osa kauneustuotteista latistaa hiuksia, jotka tarvitsevat ravitsemusta, hoitoa ja suojaa siinä missä muutkin hiustyypit. OUAI Thick Hair Treatment on hintavampi mutta se sopii erityisesti paksuille, vähähuokoisille hiuksille (samoin kuin Nanoil). Vaikka runsaassa koostumuksessa on kahta luonnonvoita, manteliöljyä, makadamiaöljyä, oliiviöljyä ja hydrolysoitua keratiinia, se ei latista hiuksia ja se huuhtoutuu helposti hiuksista sekä ravitsee syvästi. OUAI Thick Hair Treatment jälkeen hiukset ovat kiiltävät, vahvat ja terveet. Varteen otettava hiusnaamio siis.

5. Macadamia Deep Repair Masque

Tämä on erittäin kiinnostava ja edullinen kosteuttava tuote, joka hoitaa kuivia, vaurioituneita tai terveitä hiuksia yhtä tehokkaasti. Pidän Macadamia Deep Repair Masquesta tuotteena mutta en pidä sen hajusta. Plussaa on valinnanvara koon suhteen – kokeilua varten kannattaa valita pienin koko. Naamio on hyvä, jos toiveena on sileämmät, pehmeämmät, paremman näköiset ja vauriottomat hiukset. Vaikutusten näkemiseen vaaditaan tietenkin säännöllistä käyttöä. Macadamia Deep Repair Masque sisältää kevyttä makadamiaöljyä sekä ravitsevaa ja korjaavaa arganöljyä. Jotta tuote ei latistaisi hiuksia, siinä on myös aloe vera uutetta ja leväuutetta. Jos etsit siis kevyttä kosteuttavaa naamiota, tässä se on!

Mikä näistä viidestä on teidän mielestänne paras? Minusta se on tietenkin Nanoilin hiusnaamio, ei epäilystäkään. Oletteko käyttäneet näitä tuotteita? Onko teillä suosikkihiusnaamiota? Kertokaa minulle! Kivaa päivää teille!

Lue myös

Sinua mahdollisesti kiinnostavat liittyvät artikkelit