Photoshop tuubissa? Tapaa Erborian CC Crème

Etsitkö kevyttä, iholle sopivaa, täydellisesti peittävää ja pitkään kestävää BB- tai CC-voidetta? Epäilen, että et ole löytänyt sellaista vielä. Tiedän sen, koska jouduin etsimään omaani todella kauan ja se ei ollut helppoa. Tämän takia olette oikeassa paikassa tänään, koska aion jakaa todellisen helmen kanssanne 🙂

Naiset rakastavat sitä ♥

Naiset ympäri maailman hullaantuivat tähän tuotteeseen. Väittämän todisteeksi, jokainen erä myydään loppuun muutamassa tunnissa! Olen nähnyt sen omin silmin, kun näin kahden naisen (tytön?) taistelevan viimeisestä Erborian CC Creme -tuubista edessäni. On hyvä, että ostin omani päivää ennen tai tänään ei olisi arvostelua ollenkaan.

ERBORIAN CC Crème is:

  • paras korvike meikkivoiteelle kesällä
  • yhdistelmä korealaista ja ranskalaista kokemusta
  • höyhenen kevyt voide värillä hohtavalle iholle
  • sopii kaikille ihonväreille

Erborian saattaa muuttua vielä suositummaksi lähitulevaisuudessa, sillä uutiset tämän tuotteen loistavista ominaisuuksista leviää valon nopeudella. Vaikka merkillä on laaja valikoima erilaisia ihonhoito- ja meikkituotteita, CC Crème on myyntien kärjessä.

Tapaa: CC High Definition Radiance Face Cream Skin Perfector

Se on kevyt värjäävä voide, joka korostaa ihoa sen sisältämien pienten partikkeleiden ansiosta. Sen luomisen inspiraationa käytettiin Instagramin filttereitä ja kuvia kaunistavia Photoshopia. Erborian CC High Definition kaunistaa ihoa oikeasti ja vain hetkessä.

Miten se toimii?

Heti käytön jälkeen tuote sekoittuu ihonväriin ja peittää kaikki epätäydellisyydet välittömästi. Iho saa luonnollinen hohdon ja nuoremman ulkonäön. Tämän lisäksi se saa ihosta joustavamman ja pienentää pieniä ryppyjä ravintoaineiden ansiosta.

Mitä se sisältää?

Korealaisia perinteitä seuraten, CC HD Radiance Face Cream Skin Perfector sisältää luonnollisia uutteita, kuten Centella Asiaticaa, jonka uskotaan takaavan pitkäikäisyyden ehkäisemällä ikääntymisprosesseja.

Suosittelenko sitä?

Tietenkin. Kaikki mielipiteet eivät ole yliammuttuja, kun lukee Erborian CC Creme HD tuotteen upeudesta. Sitä ei tunne kasvoilla, kuten tiettyjä BB-voiteita ja meikkivoiteita, ja se on täydellinen kesään, sillä se antaa iholle mahdollisuuden hengittää. Ennen kaikkea, se on tehokas ja peittää jopa huomattavia värjääntymiä ja punaisuutta iholla.

Onko sinulla suosikki CC-voidetta? 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Lue myös

Sinua mahdollisesti kiinnostavat liittyvät artikkelit