Mitä UV-filttereitä sisältäviä kauneustuotteita minä valitsen?

Hei Naiset!

On sanomattakin selvää, että meidän täytyy muistaa suojella ihoamme auringolta koko vuoden ajan. Tämä tarkoittaa sitä, että meidän tulisi käyttää aurinkovoiteita myös talvella. Mitkä kauneustuotteet voivat tarjota meille täydellisen suojan auringon säteiltä? Tulet löytämään vastauksen julkaisustani.

UV-suojan sisältävät meikit

Vaikka meikit eivät korvaa oikeita aurinkovoiteita, monet naiset käyttävät vapaaehtoisesti näitä tuotteita. Jos et pidä voiteista, jotka saavat ihosi näyttämään hieman valkoisemmalta, kokeile UV-suojan sisältäviä meikkivoiteita tai puutereita. Pidä mielessä, että SPF 10 ei ole paras mahdollinen suoja auringolta. Et myöskään voita mitään asettamalla monta kerrosta meikkivoidetta tai ylimääräistä puuterikerrosta. Miksi? Vastaus on yksinkertainen, tuotteiden aurinkosuojat eivät yhdisty. Sitä paitsi paksu kerros meikkivoidetta voi vaurioittaa ihoasi.

Mineraalimeikkivoiteet

Mielestäni nämä ovat parhaita ja turvallisimpia iholle levitettäviä meikkivoiteita. Ne sisältävät fyysisiä suojia (sinkkioksidi ja titaanidioksidi), jotka suojaavat kasvojen ihoa tulehduksilta ja tekevät kasvojen ihosta vähemmän kiiltävän sekä peittävät epätäydellisyyksiä. Suosikkini ovat Lily Lolo ja Annabelle Minerals. Tuotteet sisältävät vain kiillettä ja luonnollisia väriaineita; et löydä talkkia tai muita ihoa kuivaavia ainesosia.

Meikkivoiteet ja puuterit

Sekä meikkivoiteet- ja puuterit sisältävät alhaisen, tavallisen aurinkosuojan. Hyvä puoli puutereissa on se, että voit lisätä ylimääräisen kerroksen tai parannella meikki päivän aikana tämän tuotteen kanssa. Jotkut niistä sisältävät peptidejä ja vitamiineja sekä jotkut hypoallergeenisia ja hapettumisenvastaisia ominaisuuksia. Mitä tulee meikkivoiteisiin, ne tuovat iholle loistoa, peittävät ihon epätäydellisyydet ja tasoittavat ihonväriä.

Luonnolliset antioksidantit

Kun puhumme auringonsuojasta, antioksidantit ovat tärkeässä roolissa. Ne ehkäisevät ennenaikaista ikääntymistä ja värjääntymien esiintymisiä. Ne säilyttävät myös ihon nuorekkaan ulkonäön kauan. Tehokkaita antioksidantteja voi löytää hedelmistä ja kasviksista, vihreästä teestä, kalasta, yrteistä ja viinistä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Lue myös

Sinua mahdollisesti kiinnostavat liittyvät artikkelit