Käytännöllistä kohotusta ja laminointia yhdessä setissä

Nanobrow Lamination Kit – minun salaisuuteni virheettömiin kulmiin joka päivä

Rakkaat ystäväni,

On vihdoinkin uuden postauksen aika – tällä kertaa puhumme kulmien laminoinnista kotona. Kyllä – se on todellakin mahdollista tehdä itse ilman ammattilaisen apua! Tarvitset vain hyvän kulmien laminointisetin. Mutta millaisia tekijöitä otin huomioon valitessani omaani? Halusin sen olevan ehdottomasti helppokäyttöinen, sisältävän tehokkaita liuoksia ja antavan minulle todella upean lopputuloksen useaksi viikoksi eteenpäin. Ja juuri sitä Nanobrow Lamination Kit on.

Tänään saat selville, miksi se mielestäni toimii aivan kaikenlaisille kulmakarvoille, mikä on Nanobrow’n kulmakarvojen laminointisetin hinta ja miksi voin unohtaa meikkipussissani olleet kulmakynät lopullisesti.

Jatka lukemista saadaksesi tietää lisää!

Kulmien laminointi kotona – onko se vaikeaa? Ei Nanobrow Lamination Kitillä!

Minulta kesti pitkään päättää, minkä kulmakarvojen laminointisetin valitsisin. Lopulta päätin, että paras vaihtoehto minulle olisi Nanobrow’n kehittämä versio, ja se onneksi vastasi odotuksiani. Kun laminoin kulmakarvat ensimmäistä kertaa itse, tunsin ristiriitaisia tunteita: Toimiiko se? Ehkä se ei ole minua varten? Eihän se vahingoita kulmakarvojani?

Kävi nopeasti ilmi, että pelkoni olivat täysin turhia – nykyään tiedän, että tämä kyseenomainen setti on turvallinen ratkaisu, jota kuka tahansa nainen voi käyttää. Usko minua, jos minä onnistuin, niin varmasti sinäkin pystyt siihen. 🙂

Minulle yksi hoito riitti varmistamaan, että tämä tuote on täydellinen vaihtoehto minulle – kulmakarvani pysyvät kurissa viikkotolkulla, eikä hallitsemattomista karvoista ole enää jälkeäkään. Tarkkaan numeroitujen pullojen ansiosta tiedän aina tarkalleen, mikä vaihe on seuraavaksi vuorossa. Tuotteet ovat turvallisia herkälle iholleni, eivätkä ne valu ikävästi silmiini.

Käytännöllistä kohotusta ja laminointia yhdessä setissä

Kulmien laminointi – kenelle se sopii?

Uskon, että kulmien laminointi sopii kaikille naisille, jotka:

  • ovat kyllästyneitä meikkaamaan kulmiaan joka päivä,
  • jotka eivät pysty hallitsemaan kurittomia kulmakarvojaan,
  • arvostavat tarkkuutta,
  • arvostavat käteviä ratkaisuja,
  • jotka haluavat hoitaa kulmiaan mieluummin itse kuin varata ajan kosmetologin vastaanotolle,
  • haluavat oppia uusia taitoja, tässä tapauksessa kulmakarvojen laminoinnin, ja huomata, kuinka helppoa se todellisuudessa on,
  • haluavat nähdä peilistä paksut ja tuuheat kulmakarvat.

Nanobrow Lamination Kit – kuinka monta hoitoa voit tehdä yhdellä setillä?

Vastaus on noin kymmenen! Se on todella näppärä tapa säästää rahaa. En tiedä, kuinka paljon joutuisin käyttämään kauneushoitolassa säännöllisiin kulmakarvojen laminointihoitoihin, mutta tiedän, että se olisi paljon. Yhden hoidon hinnalla voin saada upean setin, jonka avulla voin laminoida kulmakarvani itse, eikä minun tarvitse huolehtia budjetistani ja siitä, ettei minulla ole tarpeeksi rahaa jatkuvasti kosmetologilla käymiseen. Kun huomasin, että itse saavuttamani tulos oli käytännössä sama, olin harmissani siitä, että kesti niin kauan löytää tämä ratkaisu. No, pääasia on, että käytän sitä nyt, enkä vaihtaisi sitä pois mistään hinnasta maailmassa. 🙂 Kulmien laminointi kotona on uusi suosikkirutiinini!

Voin nauttia Nanobrow Lamination Kitillä itse tekemäni kulmakarvojen laminointihoidon vaikutuksista yli 6 viikon ajan.

Mistä voit ostaa Nanobrow’n kulmien laminointiseti? Mitä se pitää sisällään?

  • MISTÄ OSTAA: verkkokaupoista ja perinteisistä kauneusliikkeistä sekä tuotemerkin virallisilta verkkosivuilta www.nanobrow.fi (sieltä ostin omani, mutta se saattaa olla erikoistarjouksessa esimerkiksi Rossmannissa tai Douglasissa, jne.)
  • PAKKAUS SISÄLTÄÄ: Kulmaliima (7 ml / 0,24 fl oz), vaihe 1 kohotusliuos (5 ml / 0,17 fl oz), vaihe 2 kiinnitysliuos (5 ml / 0,17 fl oz).
  • HINTA: erittäin houkutteleva

Koska minulla on Nanobrow Lamination Kit, tiedän, että tämä kulmakarvojen laminointisetti voi pitää kulmakarvani kurissa viikkoja, ja se, jos mikä saa hymyn kasvoilleni. Vasta kun löysin käteväm ratkaisun, huomasin, että kulmakarvojen meikkaaminen joka päivä oli väsyttävää ja ennen kaikkea aikaa vievää. Nyt minulla on täydellisesti muotoillut kulmakarvat joka päivä – ilman ylimääräistä vaivaa!

Entä millainen on sinun kulmameikkirutiinisi? Kerro minulle! 🙂

Ihanaa päivää juuri sinulle!

Lue myös

Sinua mahdollisesti kiinnostavat liittyvät artikkelit