nanoil arganöljy

Nanoil Argan Oilin arvostelu

Saan usein kysymyksiä luonnollisiin kasviöljyihin liittyen. Monet teistä haluavat tietää, mitä niistä pidän parhaimpana ja mitä oikein suosittelisin. Olen saanut kysymyksiä myös koskien öljyjen käyttämistä osana kauneudenhoitoa.

Tänään haluankin tarttua esittämiinne kysymyksiin. Paljastan myös markkinoiden parhaimman arganöljyn, jonka olen hiljattain löytänyt. Kyseinen tuote on monien muidenkin rakastama. Mikä tuote sitten on kyseessä? Se on tietysti Nanoil Argan Oil – kosmetologien, bloggaajien ja asiantuntijoiden suosima kasviöljy. Aloitetaan kuitenkin aivan alusta. Tässä tulee Nanoil Argan Oilin arvostelu.

Arganöljy ja sen koostumus, jota tulet taatusti rakastamaan

Miksi niin monet suosivat arganöljyä hiustensa ja ihonsa hoidossa? Miksi juuri tämä öljy on suosituin luonnollinen kauneustuote? Itse suosin sitä nimenomaan sen koostumuksen vuoksi. Tiesitkö, että puhdas arganöljy koostuu yli 200 aktiivisesta aineesta? Vaikuttavaa, eikö vain? Joitakin merkittävimmistä ainesosista, joita kylmäpuristetusta arganöljystä löytyy, ovat muun muassa:

polyfenolit – aineet, joilla on voimakkaita antioksidanttisia vaikutuksia

skvaleeni – rauhoittaa talirauhasia (eli toisin sanottuna säätelee niiden erittämän öljyn määrää) ja kosteuttaa kuivia ihoalueita

tokoferolit – E-vitamiinikomponentti, joka torjuu vapaita radikaaleja ja hidastaa ikääntymistä

Omega-3 ja -6 – korjaavat ja tasoittavat ihoa sekä hiuksia, hidastavat ikääntymistä ja tukevat nuoremman, terveemmän näköisen ihon syntymistä

butyrospermoli – suojaa ihoa ja lievittää ärsytystä, myös liiallisesta auringonotosta johtuvaa ärsytystä

Nanoil Argan Oil ja sen vaikutukset iholle sekä hiuksiin

Edellä mainitsemani komponentit ovat vain pisara meressä siitä, mitä kaikkea puhdas arganöljy itse asiassa sisältää. Mielestäni nämä viisi ainesosaa kuitenkin osoittavat, kuinka potentiaalinen lisä kauneudenhoitorutiiniisi tämä täysin luonnollinen öljy todella voi olla.

Mihin kaikkeen sitten voit käyttää Nanoil Argan Oilia? Minä käytän sitä säännöllisesti  hiuksiini sekä hierontaöljynä (välihuomautus: olen huomannut selluliittia reisissäni). Täytyy myöntää, että noin kuukaudessa hiusteni kunto on parantunut merkittävästi. Niistä on tullut taas pehmeät, kiiltävät ja uskomattoman sileät. Öljy on myös onnistunut poistamaan sähköisyyden hiuksistani, minkä ansiosta voin laittaa hiukseni juuri niin kuin haluan.

Ihostani taas on tullut kimmoisampi ja kiinteämpi. Olen huomannut selluliitin vähenevän, mutta tiedän, että siihen vaikuttaa myös treenaaminen. Kannattaa siis muistaa, ettei öljy itsessään kykene poistamaan tätä iho-ongelmaa, mutta se voi auttaa siinä.

Ajatukseni Nanoil Argan Oilista

Tästä öljystä on tullut ehdoton suosikkini muiden luonnollisten kauneustuotteiden joukossa. Voisin oikeasti kirjoittaa kilometrin mittaisen raportin siitä, kuinka paljon arvostan arganöljyn monipuolisuutta, mutta mielestäni on kuitenkin parempi, jos sen sijaan annan vain lyhyen yhteenvedon sen hyödyist’. Nanoil Argan Oil kannattaa ostaa, koska:

  • se on edullinen ja se on erittäin riittoisaa
  • se auttaa vähentämään selluliittia ja jättää ihon sileämmäksi
  • se on kylmäpuristettua ja puhdistamatonta
  • se sopii täydellisesti hiusten öljyhoitoon
  • se toimii loistavasti seerumina kaksihaaraisten torjunnassa
  • sitä voidaan käyttää muun muassa kasvoille, kynsille, polville ja jaloille
  • se on monikäyttöinen, mikä tekee siitä ihanteellisen kosmetiikkatuotteen vaikkapa lomamatkalle

Sertifioitu Nanoil Argan Oil

Jos haluat saada kaikki yllä mainitut vaikutukset, huolehdi että käytät arganöljyä, joka on ensiluokkaista. Se, millaisia tuloksia voit saavuttaa, riippuu myös uuttoprosessista. Nanoil Argan Oil ei ole puhdistettu, mikä tarkoittaa, että se sisältää kaikki tärkeät ravintoaineet, joita arganöljyssä yleisesti on. Tämä öljy on myös kylmäpuristettu, mikä taas takaa kosmetiikan korkean laadun.

Yhteenvetona voin todeta, että jos haluat kokeilla arganöljyä, suosittelen aloittamaan Nanoil Argan Oilista. Tartu siihen erityisesti silloin, kun tarvitset monikäyttöistä öljyä, joka auttaa sinua hoitamaan niin hiuksiasi kuin ihoasi.

Lue myös

Sinua mahdollisesti kiinnostavat liittyvät artikkelit