Millä suojata hiukset lämpövaurioilta? Katso SUOSIKKITUOTTEENI lämpömuotoilun avuksi

Hiukset, joita muotoillaan usein, föönataan tai suoristetaan, kuivuvat, halkeilevat ja katkeilevat. Syynä ovat korkeat lämpötilat. Haluankin jakaa kanssanne tehokkaimman tavan – itse asiassa tuotteen – jolla voit suojata hiuksesi. Nautinnollista lukuhetkeä!

Haluan aloittaa postauksen kaikista keskeisimmällä asialla. En todellakaan pidä siitä, että ihmiset sanovat, että lämpömuotoilu vaurioittaa hiuksia ja että meidän kaikkien pitäisi luopua siitä. Vaurioiden taustalla on korkea lämpötila ja suojan puute. Eikä meidän oikeasti tarvitse luopua mistään!

Oikeanlainen suojaus on salaisuus kauniisiin ja terveisiin hiuksiin, vaikka hiuksia muotoiltaisiin säännöllisesti. Erityisesti tätä tarkoitusta varten valmistetut tuotteet, kuten öljyt, voiteet ja suihkeet, takaavat tehokkaimman suojan.

Miten suojata hiukset kuumuudelta?

Sinun on levitettävä pieni määrä tuotetta, joka tarjoaa hiuksillesi lämpösuojan, juuri ennen lämpömuotoilua. Hyvälaatuinen kosmetiikka luo näkymättömän suojakerroksen, joka estää korkeita lämpötiloja, mutta myös UV-säteitä, vapaita radikaaleja tai epäpuhtauksia tunkeutumasta hiuksiin.

Useimmissa kuumuudensuoja-aineissa on se hyvä puoli, että niitä voi käyttää sekä kosteisiin että kuiviin hiuksiin, joten shampoopesua ei tarvitse tehdä joka kerta, kun tartut kihartimeen tai suoristusrautaan.

Mikä lämpösuoja-aine sitten pitäisi valita?

Jos valitset lämpösuojasuihkeen – voiteen tai öljyn sijaan – myös lämpösuojan levittämisestä tulee superhelppo.

Suihkeissa on se hyvä puoli, että ne ovat kevyitä eivätkä rasvoita hiuksiasi. Lisäksi niitä on äärimmäisen helppo käyttää, ja pidät kätesi puhtaina ja suihkutat tuotetta yksinkertaisesti vain etäältä suoraan hiuksiisi.

Tämä ei tietenkään tarkoita, että vain suihkeet toimivat ja muut tuotteet epäonnistuvat tehtävässään. Lämpösuojavoide tai -öljy ovat myös tehokkaita valintoja (jos se sisältää oikeita ainesosia), mutta niiden levittämiseen menee enemmän aikaa. Valinta on kuitenkin täysin sinusta ja mieltymyksistäsi kiinni.

[PARHAAT] Lämpösuojasuihkeet

Pidän eniten alla olevista tuotteista. Minulle ne toimivat parhaiten. Tutustu niihin tarkemmin ja kerro omista kokemuksistasi!

1. Nanoil Heat Protectant Spray

LÄMPÖSUOJASUIHKE nanoil

Koko: 200 ml

Koostumus: ultrakevyt sumu

Tuotteen verkkosivu: nanoil.fi

Et löydä parempaa tuotetta lämpösuojaukseen. Koska olen testannut kymmeniä tuotteita, voit luottaa sanaani. Nanoilin suihke ei maksa paljon, vaikka se onnistuu antamaan täyden suojan äärimmäisiltä lämpötiloilta, auringolta tai vapailta radikaaleilta. Kaiken lisäksi tuote on rikastettu silkkiproteiineilla, jotka toimivat vahvistamalla heikkoja ja vaurioituneita hiuksia ja korjaamalla kuumuuden aiemmin aiheuttamat vauriot. Rakastan sitä kuinka se ehkäisee pörröisyyttä, tekee hiuksista helpommin kammattavat ja sileämmät. Se todella saa hiukseni näyttämään paremmilta. Ja se tuoksuu ihanalta!

2. Kérastase Discipline Thermique Milk

Koko: 150 ml

Koostumus: kermainen

Suihkeet eivät ole ainoita lämpösuoja-aineita, joita olen testannut. Tykkäsin todella paljon voidemaisesta Kérastase Discipline Thermique Milkistä (mutta olen silti suihkeiden fani, koska ne ovat vain niin paljon kätevämpiä). Vaikutuksiltaan Kérastase Discipline Thermique ei rasita hiuksia liikaa, imeytyy hyvin eikä jätä hiuksia rasvaisen tuntuisiksi. Se sisältää Morpho-Keratine Complex -kompleksia, jolla on korjaava vaikutus, ja polymeerejä, jotka muodostavat hydrofobisen esteen, joka vähentää pörröisyyttä ja staattisuutta. Pieni koko ja korkea hinta ovat kuitenkin isoja miinuksia, mutta mielestäni tuote on kokeilemisen arvoinen.

3. Philip B. Thermal Protection Spray

Koko: 125 ml

Koostumus: vesipohjainen, kevyt

Philip B on tuonut markkinoille erittäin mielenkiintoisen, mutta hyvin hintavan tuotteen. Jos budjettisi joustaa, niin tähän tuotteeseen kannattaa ehdottomasti panostaa. Philip B. Thermal Protection Spray sisältää aminohappoja, joilla on vahvistava vaikutus, sekä ravitsevia kasviperäisiä ainesosia, kuten mongongo-öljyä, E-vitamiinia, makeaa manteliöljyä, sinilupiiniuutetta ja safloriuutetta. Näiden ainesosien ansiosta koostumus ravitsee hiuksia ja suojaa niitä korkeilta lämpötiloilta. Kyseessä on kuitenkin tyypillinen suojasuihke. Jos haluat myös helpompaa muotoilua, sileyttä ja kiiltoa, suosittelen toista tuotetta.

4. Schwarzkopf OSIS+ Flatliner Serum

Koko: 200 ml

Koostumus: kevyt suihke

Schwarzkopf OSIS+ Flatliner Serum on hinnaltaan houkutteleva, minkä vuoksi hankin itselleni sen. Se ei ollut paras käyttämäni lämpösuoja-aine, mutta se oli kaikin puolin miellyttävä yllätys. Sen mukana tulee helppokäyttöinen suihkeapplikaattori, eikä se kuormita hiuksia liikaa tai tee niistä rasvaisia. Schwarzkopf OSIS+ Flatliner Serum suojaa kuumuudelta ja säilyttää kosteuden hiuksissa polymeeriteknologian ansiosta. Se auttaa myös suoristamaan hiuksia lisäämällä sileyttä ja poistamalla pörröisyyttä, mutta vaikutus riippuu paljolti siitä, kuinka kuriton tukkasi alun perin on.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Lue myös

Sinua mahdollisesti kiinnostavat liittyvät artikkelit