Suosikki kasvoseerumini – 5 aivan mahtavaa tuotetta

Käytätkö kasvoseerumia?

Jos et, hanki sellainen heti ja käytä sitä säännöllisesti!
Jos kyllä, mikä on suosikkituotteesi?

Minulla on kiinnostavia ehdotuksia heille, jotka eivät vielä ole löytäneet omaa suosikkiseerumiaan. Alta löydätte 5 aivan mahtavaa tuotetta. Tuotteista löytyy laadukkaimmat ainesosat, keveys ja äärimmäinen tehokkuus.

Kiinnostaako? Jatka lukemista 🙂

KASVOSEERUMI

Ensin haluan selittää muutaman tärkeän asian. Miksi on tärkeää käyttää kasvoseerumia? Koska se on yksi oleellisimmista tuotteista ihonhoidossa. Korvaako se kasvovoiteen? Ei, nämä ovat kaksi täysin erilaista tuotetta. Kuuluuko kasvoseerumi tietyntyyppisille ihmisille? Ei, kaikki voivat käyttää kasvoseerumia iästä ja ihotyypistä huolimatta.

Yksi kasvoseerumin ominaisuuksista on sen kyky imeytyä ihoon täydellisesti ja vaikuttaa syvällä pinnan alla. Tämä tarkoittaa sitä, että seerumi vaikuttaa sisältäpäin ja toimii paremmin kuin muut ihonhoitotuotteet. Kasvoseerumissa on tiivistetysti ainesosia, jotka sopivat tiettyjen iho-ongelmien hoitoon.

Kuten huomata saattaa, kasvoseerumin tulisi olla osa päivittäistä ihonhoitoa, etenkin jos iho tarvitsee apua tyypillisten ongelmien kanssa.

IHOTYYPILLE SOPIVAN KASVOSEERUMIN LÖYTÄMINEN

Kuten muut ihonhoitotuotteet, kasvoseerumit sisältävät erilaisia ainesosia. Tämän takia kannattaa valita sellainen seerumi, joka sopii ihon tarpeille. Tässä pikaopas kasvoseerumien käyttöön. Toivottavasti lista auttaa sinua valitsemaan hyvän seerumin itsellesi.

  • Valitse kuivalle iholle kasvoseerumi hyaluronihapolla
  • Valitse ikääntyvälle iholle kasvoseerumi retinolilla tai kollageenilla
  • Valitse akneiholle kasvoseerumi C-vitamiinilla tai retinolilla
  • Valitse väriongelmista kärsivälle iholle kasvoseerumi C-vitamiinilla tai retinolilla
  • Valitse normaalille iholle kasvoseerumi C-vitamiinilla tai aloe veralla
  • Valitse punoittavalle iholle kasvoseerumi hevoskastanjalla tai ukonhatulla

Huomaatte varmasti, että C-vitamiini kasvoseerumeissa on aika monipuolinen ja monelle ihotyypille sopiva ainesosa. Se sopii kaikille ihotyypeille: nuorelle, vanhemmalle, ja aknesta, väriongelmista tai rypyistä kärsivälle iholle. Tästä syystä aion nyt antaa vähän vinkkejä C-vitamiinituotteista.

PARAS KASVOSEERUMI C-VITAMIINILLA

1. Nanoil Vitamin C Face Serum

Nanoil Vitamin C Face Serum

Minusta Nanoilin seerumi on paras valinta, koska se sisältää C-vitamiinin vakaata muotoa. Monet muut seerumit sisältävät askorbiinihappoa, joka hajoaa kauan ennen kuin se ehtii vaikuttaa ihossa. Vakaan C-vitamiinin ja Boerhavia Diffusa -kasvin uutteen ansiosta Nanoil Vitamin C Face Serum tekee ihosta kirkkaamman, sileämmän sekä kauniimman jo yhden käytön jälkeen. Päivä päivältä ja viikko viikolta ihosta tulee joustavampi ja sen myötä rypyt katoavat ja iho nuorenee. Nanoil Serumissa on miellyttävä vesipohjainen koostumus, eli se ei rasita ihoa, imeytyy nopeasti ja kosteuttaa syvästi. Rakastan tätä tuotetta!

Nanoilin seerumia voi ostaa nanoil.fi

Koko: 50 ml

2. Clochee Antioxidant Oil Serum with Vit. C

Tämä on loistava vitamiinipommi ja suosittelen sitä mielelläni päivittäiseen käyttöön. Se maksaa epäilemättä aika paljon mutta joskus maksaminen kannattaa. Tuotteessa on muun muassa ruusu-uutetta, auringonkukkaöljyä, jojobaöljyä, rypälesiemenöljyä, manteliöljyä ja luumuöljyä. Loistavaa siis! Näin montaa luonnollista ainesosaa ei löydy muista kasvoseerumeista, uskokaa pois. Eikä siinä vielä kaikki, Clochee Antioxidant Oil Serum sisältää myös E-vitamiinia ja C-vitamiinia. Viimeisenä mainittu ei valitettavasti ole pääosassa – tämä on harmillista ja vaikuttaa tuotteen sijoitukseen. Seerumi on kuitenkin täysin luonnollinen, eikä se sisällä ei-toivottuja lisäaineita tai ärsyttäviä tekijöitä. Clocheen kasvoseerumia voi siis käyttää myös herkkäihoiset. Tuotteen käyttäminen tekee paljon hyvää: ihosta tulee kosteutettu, ravittu, paremman näköinen ja elvytetty (jos seerumia käyttää säännöllisesti).

Koko: 30 ml

3. La Roche-Posay Pure Vitamin C

Jos et ole koskaan ennen käyttänyt La Roche-Posayn tuotteita, heidän laajasta valikoimasta löytyy varmasti jotain myös sinulle. Miksi? Koska La Roche-Posay osaa työnsä erittäin hyvin. Alkuun haluaisin suositella heidän kasvoseerumia C-vitamiinilla, joka tarjoaa kirkastavia ja anti-aging vaikutuksia. Kuten nimi sanoo, Pure Vitamin C sisältää puhdasta C-vitamiinia sekä peptidejä ja salisyylihappoa. Niillä on yhteinen tehtävä: stimuloida solujen uusiutumista, lievittää ärsytyksiä ja vähentää ryppyjä. Kun seerumia käyttää päivittäin, ihosta tulee näkyvästi eloisampi, sileämpi ja kosteutetumpi. Yksi ongelma tuotteessa kuitenkin on: La Roche-Posay Pure Vitamin C seerumin jälkeen on aina käytettävä kasvovoidetta SPF-suojalla.

Koko: 30 ml

4. Klairs Freshly Juiced Vitamin Drop Serum

Jonkun aikaa sitten Klairs Freshly Juiced Vitamin Drop Serum oli suosikki geeliseerumini. Erittäin kiinnostavan nimen takaa löytyy täynnä kasviuutteita, eli täynnä vitamiineja ja hivenaineita oleva kasvoseerumi. Pääainesosa on C-vitamiini ja siksi Klairs seerumi vähentää väriongelmia sekä kirkastaa ja nuorentaa ihoa. Toiset ainesosat, kuten lootus-, pioni-, anis-, greippi-, teepensas-, koristeraparperi-, keltasuvikakkara- ja baikalinvuohennokkauute. Kaikissa uutteissa on omat ominaisuudet mutta yhdessä ne luovat ravintopommin kaikille ihotyypeille – paitsi herkälle iholle. En ole aivan varma, että näin moni uute tekee hyvää erityisherkille ihoille ja siksi suosittelen allergiatestin tekemistä ennen seerumin käyttöä.

Koko: 35 ml

5. Olehenriksen Truth Serum

Jätin viimeiseksi kaikkein kalleimman C-vitamiiniseerumin viimeiseksi heille, joita ei haittaa maksaa vähän enemmän laadukkaasta tuotteesta. Olehenriksen kasvoseerumin koostumus on hieman erilainen, vähän paksumpi kuin muiden käyttämieni kasvoseerumien koostumus. Seerumi on myös väriltään oranssi. Tuote imeytyy ihoon täysin, eli rasvaista tai tahmeaa ihoa ei tarvitse pelätä. En ole ihan varma, mutta luulen tämän seerumin kuluneen loppuun muita tuotteita nopeammin. Se on silti mielestäni yksi parhaista kirkastavista seerumeista. Tuote vähentää pigmenttiläiskiä ja hidastaa ryppyjen syntyä. Olehenriksen Truth Serum sisältää myös ihoa kiinteyttävää kollageenia. Appelsiiniuute ja hyaluronihappo kosteuttavat sekä jättävät ihon ihanan raikkaaksi.

Koko: 30 ml

Lue myös

Sinua mahdollisesti kiinnostavat liittyvät artikkelit