Keinoni käsitellä mattaisia hiuksia! Miten lisätä kiiltoa hiuksiin?

Tervetuloa Rakkaat Lukijani! 🙂

Tämän päivän postaus on pelastus kiillottomille hiuksille. Haluaisitko sanoa hyvästit kamalille ja mattaisille hiuksille? Loistavaa! Alta löydät suosituimmat menetelmät kiiltävien hiusten saamiseksi. Nopeasti, helposti ja ilman kalliita hoitoja.

Aloituskommentti on tehty, joten siirtykäämme asiaan.

Kiillottomat hiukset: Syyt

Vaikka en ole kampaaja tai asiantuntija, minulla on todella paljon kokemusta hiuksista ja olen oppinut vaikka mitä tämän blogin pitämisen ansiosta. Olenko saanut selville, mistä syistä hiukset voivat olla kiillottomat? Olen tehnyt muutamia huomioita.

Yleisimmät syyt mattaisille hiuksille:

  • UV-säteily, eli pitkäaikainen altistuminen auringonvalolle
  • huono ruokavalio, josta puuttuvat välttämättömät vitamiinit ja kivennäisaineet
  • hiusten pesu kovalla vedellä
  • liiallinen stressi
  • vääränlaiset hiustenhoito- ja muotoilutavat

Kuinka lisätä hiusten kiiltoa ja pitää ne kiiltävinä pidempään?

On ymmärrettävä, että kaikissa hiuksissa on piilotettua potentiaalia, ja sen puolesta kannattaa taistella. Useimmissa tapauksissa tämä taistelu vaatii muidenkin ”aseiden” käyttämistä kuin vain kiiltoa lisäävään suihkeen – se vain peittää ongelman. Hiusten luonnollinen kiilto on kaivettava esiin hoitamalla hiuksia täydellä sydämellä.

Alla on useita ideoita, jotka auttavat sinua ymmärtämään, miten voit lisätä hiusten kiiltoa helposti, nopeasti ja – mikä tärkeintä – tehokkaasti!

1. VÄLITÄ HIUKSISTASI

Kiiltävät hiukset ovat terveet hiukset – välitä hiuksistasi käsittelemällä niitä luonnollisilla öljyillä, hoitoaineilla, naamioilla sekä hiuspohjavoiteilla. Jos annat hiuksillesi välttämättömiä ravintoaineita (myös syömällä oikeanlaisia ruokia) ja pidät nesteytyksen riittävällä tasolla, saat hiustesi luonnollisen kiillon tulemaan esiin helposti.

2. SUOJAA HIUKSESI AURINGOLTA

Vaikuttaisi siltä, ​​että aurinko vaikuttaa todella paljon hiusten ulkonäköön – mitä useammin altistamme hiuksemme UV-säteilylle, sitä nopeammin ne menettävät kiiltonsa. On kuitenkin olemassa keino estää auringolle altistumisen haitalliset vaikutukset – luonnolliset öljyt, suihkeet ja voiteet, jotka suojaavat hiuksia auringolta ja viivästyttävät niiden ennenaikaista ikääntymistä.

3. SÄÄNNÖLLINEN KAMPAAMINEN JA HIERONTA

Hyvä tapa elvyttää hiukset ja palauttaa niiden menetetty kiilto on hiusten kampaaminen ja hiuspohjan hieronta säännöllisesti. Mitä sillä voi saavuttaa? Nämä molemmat todella yksinkertaiset toimenpiteet parantavat päänahan verenkiertoa, mikä vahvistaa karvatuppia. Tämä puolestaan tekee hiuksista vahvemmat ja kiiltävämmät.

4. KÄYTÄ HOITOAINETTA HIUSTENPESUN JÄLKEEN

Jos tahdot kiiltävät hiukset, sinun on muistettava yksi ratkaiseva seikka – käytä hoitoainetta aina, kun olet pessyt hiuksesi shampoolla. Tällä tavalla suojaat hiuksiasi vaurioilta ja kosteuden menetykseltä, ​​ja lisäksi niistä tulee tasaisemmat sekä kiiltävämmät.

5. PUHDISTA HIUKSET HUOLELLISESTI

Vain harvat tietävät, että paras tapa lisätä hiusten kiiltoa on mahdollista saavuttaa hiusten ja päänahan perusteellisella puhdistamisella. Usein hiusten ulkonäköön vaikuttavat hiusten muotoilutuotteiden jäämät, jotka muodostavat kertymiä hiuksiin – ne heikentävät hiuksia ja häiritsevät päänahan toimintaa.

Kuinka lisätä hiusten kiiltoa nopeasti?

Teille, jotka etsitte nopeasti toimivia korjaustoimenpiteitä mattaisten hiusten hoitoon, tässä on muutamia toimivia tapoja, joita voit kokeilla jo tänään. Nämä ovat erittäin nopeita tapoja parantaa hiusten luonnollista kiiltoa. Tehokkaista tuloksista huolimatta nämä vaikutukset ovat vain väliaikaisia.

  • Hiusten kiiltosuihkeet. Valitse suihke, jossa on auringonvalolta suojaavia hiukkasia. Käytä sitä saadaksesi sekä pitoa, että kiiltoa.
  • Etikkahuuhde/viileä vesi. Kun olet pessyt hiuksesi, huuhtele ne happamalla aineella. Voit esimerkiksi käyttää vadelmahuuhdetta tai viileää vettä. Vaikutusten pitäisi olla samankaltaisia, koska molemmat aineet auttavat tasoittamaan hiusten pintaa (esim. sulkemalla hiussuomut), mikä lisää hiusten kiiltoa.
  • Ripaus öljyä hiusten latvoihin. Ota muutama tippa luonnollista öljyä, levitä se käsiisi ja levitä hiusten latvoihin saadaksesi sileyttä ja halutun kiillon.
  • Nestemäinen silkki hoitoaineen sijaan. Ota hiusten pesun jälkeen ennen föönausta tippa nestemäistä silkkiä ja levitä se hiuksiisi. Saat sileät ja kiiltävät hiukset todella nopeasti.

Jos tiedät vielä lisää ideoita hiusten kiillon lisäämiseksi, jaa ne kommenttikentässä. Arvostaisin suuresti vinkkejäsi. Ehkä jonain päivänä kirjoitan uudestaan kiiltävistä hiuksista neuvojesi ansiosta.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Lue myös

Sinua mahdollisesti kiinnostavat liittyvät artikkelit