TESTI: Onko Lashcode -ripsiseerumi oikeasti tehokas?

Heippa kaikki!

Tänään puhumme ripsistä ja niiden huolenpidosta. Tiedätte tämän varmaan jo, mutta olen käyttänyt muutamia hoitoaineita/seerumeja ripsille elämäni aikana ja – kuten näette – aina voi kokeilla uutta. Sain käsiini Lashcode -ripsiseerumin muutama viikko sitten ja oli pakko kirjoittaa siitä. Aloitin siis tuotteen käytön, jotta voisin kirjoittaa siitä – tämä julkaisu on täynnä ajatuksia ja faktaa Lashcoden seerumista. Jos kyseinen aihe kiinnostaa, jatkakaa lukemista.

Ennen kuin siirryn ajatuksiini Lashcodesta, haluaisin tehdä kaksi asiaa: muistuttaa muutamasta ripsiasiasta ja ripsien huolenpitoon liittyvästä seikasta.

RIPSET – VINKIT PÄIVITTÄISEEN HUOLENPITOON

Jokainen ripsi on pelkkä karva ja siksi niihin tulisi kiinnittää yhtä paljon huomiota kuin päässä kasvaviin karvoihin. Tuntuuko se paljolta? Se on hyvä asia, sillä ripset tekevät paljon muutakin kuin kaunistavat silmiämme – nämä pienet karvat suojaavat silmiämme lialta, pölyltä ja ötököiltä.

Ripsillä on väliä! Tämän takia nekin ansaitsevat ylimääräistä huolenpitoa ja huomiota – hellävaraista, huolellista ja tehokasta.

Mitä vaihtoehtoja meillä on? No monia! Blogimaailmasta löytyy runsaasti oppaita ripsien vahvistamiseen kotikonstein, esimerkiksi halpa ja tehokas risiiniöljy mainitaan usein. Tiedättekö mitä? Minusta on olemassa parempia kauneustuotteita kuin tämä paksu ja rasvainen öljy, joka liimaa ripset yhteen. Oma ehdotukseni on hyvä ripsiseerumi – säännöllinen käyttö elvyttää, ravitsee, kosteuttaa ja vahvistaa ripsiä. On vain valittava seerumi, joka todella toimii.

LASHCODE – PARAS RIPSISEERUMI

Olen rehellisesti tunkenut ripsiini kaikenlaisia tuotteita – kaikki valinnat eivät olleet yhtä onnistuneita ja joskus ripseni ovat jopa heikentyneet, jonka takia olen joutunut elvyttämään niitä toisella hoitavalla tuotteella…

Uskon, että aikani tehottomien ripsiseerumien/hoitoaineiden kanssa on nyt ohi! Mistä minä sen tiedän? Koska sain käsiini todella hyvä ripsiseerumin – Lashcoden. Omistin entuudestaan Lashcoden ripsivärin ja rakastuin siihen (olen edelleen rakastunut siihen). Hoitaakseni ripsiäni kattavasti ja monipuolisesti päätin kokeilla myös Lashcoden seerumia. Pidän ideasta tällaisesta kaksikosta.

Tilasin oman Lashcode -seerumin täältä:
[link www.lahcode.fi]

Maksoiko paljon? Ei omasta mielestäni. Minusta Lashcode on hintansa arvoinen tuote – se on tehokas ja tuottaa tuloksia. Jos vertaisin Lashcoden hintaan muiden seerumien hintoihin, sanoisin Lashcoden olevan paras vaihtoehto.

LASHCODE EYELASH SERUM – AINESOSAT JA VAIKUTUKSET

Mikä näissä tuotteissa viehättää? No se, että ne eivät yritä liikaa. Lashcode koostuu vain muutamasta ainesosasta mutta aivan huikeista sellaisista!

On kerrottava, että Lashcode on yksi harvoista ripsiseerumeista aivan uskomattomilla ainesosilla. Kiinnostuneet voivat käydä lukemassa täyden sisältöluettelon aiemmin mainitsemaltani verkkosivulta. Seerumin ravitsevat ominaisuudet ovat luonnollisten ainesosien ansiota ja tuote sisältää kaiken tarvittavan ripsille – jotain kosteuttavaa, jotain ripsien kasvua tukevaa, jotain elvyttävää ja tietenkin jotain ravitsevaa.

Näiden ainesosien ansiosta Lashcode -ripsiseerumi:

  • ylläpitää kosteustasapainoa ja ravitsee ripsiä
  • vahvistaa, elvyttää ja ehkäisee ripsien irtoamista
  • stimuloi ripsituppia ja saa ripset kasvamaan nopeammin
  • tekee ripsistä pidemmät, paksummat ja tuuheammat
  • suojaa ripsiä ikääntymiseltä ja vaurioilta

Nyt haluatte varmaan tietää, jos Lashcode hoitaa jokaista ripsiin liittyvää ongelmaa ja mikäli vastaus on kyllä, milloin seerumia tulisi käyttää. Tähän on vain yksi vastaus – Lashcode sopii ihmisille ohuilla, haurailla ja lyhyillä ripsillä. Toisin sanoen, jos omien ripsien ulkonäkö ei miellytä, käänny Lashcoden seerumin puoleen!

LASHCODE EYELASH SERUM – MIELIPITEENI

Miten Lashcode toimi omalla kohdallani? Ensinnäkin, pidän tuotteen designista ja sen koko on suurempi kuin tavallisten ripsille suunnattujen hoitotuotteiden – mutta tiedän, että tulokset ovat tärkein osa.

Aloitin Lashcode -ripsiseerumin käytön noin 4 viikko sitten. Odotin kaksi kokonaista viikkoa ensimmäisten muutosten näkemiseksi ja rehellisesti nekään eivät tehneet suurta vaikutusta. Ripsistä tuli vähän tummemmat ja kiiltävämmät. Päivä päivältä huomasin kuitenkin ripsien muuttuvan kestävämmiksi, hieman paksummiksi ja pidemmiksi. Nyt on viides viikko meneillään ja olen ”ylityytyväinen” tuloksiin. Nyt ripset ovat paksummat, tummemmat ja korostetummat, ja juuri sitä odotinkin!

Lashcoden käytössä en huomannut ongelmia – seerumia levitetään ripsien juuriin ohuen siveltimen avulla. Seerumi pysyy luomissa valumatta ja leviämättä!

Arvosana: 9/10*

*Piste pois siitä, että Lashcode ei ole ainoa huikea ripsiseerumi mutta se on yksi suosikeistani.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Lue myös

Sinua mahdollisesti kiinnostavat liittyvät artikkelit