Nanoil -kasvoseerumi. Olkoon C-vitamiinin voima kanssasi!

Tänä kauniina ja aurinkoisena päivänä haluan toivottaa teidät kaikki tervetulleeksi uudella, raikkaalla arvostelulla Nanoilin upeasta C-vitamiinikasvoseerumista. Kertoessani tästä tärkeästä ihonhoitotuotteesta, yritän parhaani mukaan vastata kolmeen todella tärkeään kysymykseen:

  1. Miten C-vitamiini hyödyttää ihoa?
  2. Onko C-vitamiinikasvoseerumi parempi kuin kasvovoide?
  3. Mikä kasvoseerumi C-vitamiinilla tulisi valita?

Aloitan kertomalla, että olen vastikään itsekin tutustunut C-vitamiinin ominaisuuksiin ja hyötyihin iholle. Kuten moni muukin (oletan), pidin askorbiinihappoa (C-vitamiinia) loistavana flunssan päihittäjänä… ja siinä se. Meitä yhdistää varmasti epätietoisuus C-vitamiinin käyttötavoista kosmetologian alalla 🙂 Toivottavasti pystyn laajentamaan maailmankuvaanne C-vitamiiniin ja sitä sisältäviin kauneustuotteisiin liittyen. Oletteko valmiita lukemaan kiinnostavia asioita tästä tärkeästä ainesosasta? Aloitetaan!

Miten C-vitamiini hyödyttää ihoa?

Tehokkaan ihonhoidon salaisuus on oikeiden ainesosien käyttö, jotka suorittavat kaksi tehtävää yhdellä kerralla: hoitavat ihoamme ja suojaavat ihoa haitallisilta ulkoisilta tekijöiltä – eli vapailta radikaaleilta, myrkyiltä ja UV-säteiltä. Uskon vahvasti, että ihomme suojaaminen ja hoitaminen on C-vitamiinin työtehtävä. Hetkessä saatte huomata, kuinka monipuolinen tämä vitamiini on. Tulette myös ymmärtämään, että C-vitamiini tarjoaa kaiken tarvittavan päivittäisessä taistelussamme nuoruuden puolesta.

  • Antioksidanttinen – C-vitamiini taistelee täydellisesti kasvomme tuhoavia, inhottavia vapaita radikaaleja vastaan. C-vitamiini neutralisoi vapaita radikaaleja, eli ihomme ikääntyy hitaammin ja sen seurauksena ikääntymisen ensimerkit näkyvät vasta myöhemmin.
  • Uusiva – askorbiinihappo tarjoaa iholle ja sen omille elvytysprosesseille tarvittavan energiaboostin. C-vitamiini tukee uusien solujen tuotantoa ja jättää ihon hyväkuntoiseksi.
  • Vaalentava – yksi C-vitamiinin erikoisemmista ominaisuuksista on kyky vaalentaa värivirheitä, silottaa ihoa ja jättää iho sävyn tai kaksi vaaleammaksi, jotta iho näyttäisi nuoremmalta ja eloisammalta.
  • Nuorentava – C-vitamiinin ansiosta ryppyjen ilmestyminen hidastuu huomattavasti, ihosta ei tule velttoa, vaan se pysyy kimmoisana ja nuorekkaana.
  • Suojaava – askorbiinihappo toimii ihon suojana ja siksi UV-säteet, myrkyt, vapaat radikaalit ja muut saasteet eivät ole niin vaarallisia ihollemme; ne eivät vaurioita ihoa lainkaan.

Onko C-vitamiinikasvoseerumi parempi kuin kasvovoide?

Jos kysymys nyt on se, millainen askorbiinihappoa sisältävä kauneustuote tulisi hankkia, minäpä kerron. Paras valinta on tietenkin C-vitamiinia sisältävä kasvoseerumi, koska niiden koostumus on yleensä kasvovoiteita parempi. Mikä tekee siitä niin paljon paremman? Esimerkiksi kevyempi koostumus ja se, että sitä ei tarvitse levittää kasvoille yhtä paljon maksimaalisen ravitsemuksen aikaansaamiseksi. Toinen hyvä puoli kasvoseerumissa on se, että se on sekoitus parhaita aktiivisia ainesosia. Seerumi on myös juoksevampi ja sopii myös helposti tukkeutuville ihotyypeille (jota tavalliset kasvovoiteet usein aiheuttavat).

Mikä kasvoseerumi C-vitamiinilla tulisi valita?

Viimeisenä jokaisen kielen päällä oleva kysymys – oikean tuotteen valinta. Tiedättekö mikä kasvoseerumi C-vitamiinilla on paras iholle? Minulla on suosikkituote ja kerron siitä vähän myöhemmin. Jos te kuitenkin etsitte vielä oikeanlaista ihonhoitotuotetta, ottakaa seuraavat asiat huomioon.

Hyvä C-vitamiinia sisältävä kasvoseerumi:

  • sisältää C-vitamiinin stabiilia muotoa
  • ei sisällä kymmeniä erilaisia ainesosia
  • on kevyt ja imeytyy helposti
  • kerää positiivisia arvosteluja, jotka todistavat sen tehokkuuden

Oma suosikkinikasvoseerumi C-vitamiinilla Nanoililta – täyttää kaikki yllä olevat kriteerit. Olen käyttänyt sitä nyt 3 kuukautta ja tänään kirjoitan siitä arvostelun.

Nanoil Vitamin C Face Serum

Kun Nanoil -kasvoseerumin saa käsiinsä ensimmäisen kerran, ensimmäinen huomiota herättävä asia on erinomainen laatu. Jo katsomalla pulloa voi huomata, että C-vitamiinia sisältävä tuote on erikoinen. Pullo näyttää pieneltä ja siinä on kaunis etiketti sekä korkki kiinnitetyllä pipetillä. Olette varmaan samaa mieltä kanssani – hyvä kauneustuote on myös hyvännäköinen.

Ulkonäköä tärkeämpi on tietenkin kasvoseerumin vaikutukset iholla ja tässä tapauksessa vaikutukset ovat enemmän kuin tyydyttävät. Ainesosien lista on lyhyt, joka on suuri plussa. C-vitamiinin stabiilin muodon lisäksi Nanoil Vit. C Face Serum sisältää ravitsevia kasviuutteita, jonka ansiosta seerumi:

  • ravitsee, kosteuttaa ja elvyttää ihoa
  • tekee ihosta nuorekkaamman
  • palauttaa kimmoisuuden ja joustavuuden ihoon
  • hoitaa ja silottaa ihoa
  • suojaa auringon säteiltä ja vapailta radikaaleilta
  • kohottaa ihoa

Seerumi itse on vesipohjainen, siinä ei ole vahvaa hajua ja se on väritön. Tämä on tarkoin valittujen ainesosien ansiota. Nanoil Vit. C Face Serumin koostumus ei myöskään sisällä parabeeneja, väriaineita tai muita aineita, joita kasvoille ei halua laittaa. Keveytensä ansiosta Nanoilin kasvoseerumi imeytyy ihoon vain muutamassa sekunnissa jättämättä epämukavaa tunnetta iholle. Iho ei tunnu raskaalta tai tahmealta. Tämän lisäksi Nanoil Vit. C Face Serumin käyttö on todella helppoa!

Kertoessani Nanoil Vit. C Face Serumin positiivisista puolista haluaisin vielä huomauttaa sen hinnasta, joka ainakin omasta mielestä on hyvin kilpailukykyinen. Nanoil Vitamin C Face Serumin saa edullisesti sivulta www.nanoil.fi ja toimitus saapuu kotiovelle nopeasi. Kätevää, eikö?

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Lue myös

Sinua mahdollisesti kiinnostavat liittyvät artikkelit