NanoBROW kulmakarvaseerumi. Kauniit kulmakarvat kuukaudessa!

Muutama päivä sitten kuulin kuljettajan koputtavan oveeni. Odotin pakettia kuin joululahjaa. Innostukseni näin… Nanobrow kulmakarvaseerumin <3

En tiedä mainitsinko, että olen etsinyt hyvää kulmakarvatuotetta. Raskauden ja imetyksen jälkeen mun kulmakarvojen kunto heikkeni huomattavasti. Luin paljon eri artikkeleita aiheesta ja päätin tilata Nanobrowin (Klikkaa tilataksesi) arvostelujen takia. Tänään haluaisin kertoa omista ajatuksista ja siitä, miten tärkeitä muiden ihmisten mielipiteet on tuotetta valitessa.

Mikä on Nanobrow?

Nanobrow on kulmakarvaseerumi. Yksi useista markkinoilla mutta se erottuu joukosta ammattitaitoisuudellaan ja uskomattomilla ainesosilla. Tuote luotiin pääasiassa naisille ohuilla, harvoilla ja elottomilla kulmakarvoilla. Tuote on todella monipuolinen.

Miltä Nanobrow näyttää?

Täytyy myöntää – pakkaus on tosi kaunis – elegantti kartonkipakkaus suojaavalla, brändätyllä sinetillä. Kauniit pakkaukset ovat ilo silmälle.

Seerumi itse muistuttaa ripsihoitoainetta. Musta kapea tuubi sisältää väritöntä geeliseerumia. Ohuen harjan sijaan siinä on pehmeä, kaareva sivellin. Tuotteesta ei voi sanoa mitään pahaa – pakkaus on elegantti ja tehty hyvänlaatuisista materiaaleista.

Nanobrow – sisältö

Sisältö on yhdistelmä kaikkein parhaita ja laadukkaimpia ainesosia. Osa kosteuttaa, toiset ravitsevat, toiset elvyttävät ja stimuloivat karvojen kasvua. Jokainen ainesosa on tärkeä osa kokonaisuutta. Nanobrow ei sisällä mitään turhaa ja siksi ainesosalista on lyhyt ja ytimekäs.

Tärkeimmät ainesosat Nanobrowissa ovat: karvojen kasvua stimuloiva baikalinvuohennokka (baicalein), elvyttävä soijanalkio- ja vehnänalkiouute, hoitava ginseng, paikkaava arginiini ja kosteuttava, ravitseva sekä kaunistava pantenoli.

Mun mielestä paras puoli on haitallisten ainesosien puute – eli parabeenien, silikonien ja allergeenien.

Muutama hauska fakta:

  1. Nanobrow -kulmakarvaseerumia ei ole eläintestattu
  2. Nanobrow on dermatologisesti testattu
  3. Sopii vegaaneille, koska se ei sisällä eläinperäisiä ainesosia
  4. Todella tehokas ja pysyy tuoreena jopa vuoden avaamisesta

Nanobrow – vaikutukset

Ennen kuin näin Nanobrowin ensivaikutukset (jotka ilmestyivät 10 päivän jälkeen), mietin tätä julkaisua. Mietin, jos pitäisi kertoa valmistajan lupauksista tai omista kokemuksista, tai vaikka molemmista. Nyt kuitenkin tiedän, että ei tarvitse valita, koska Nanobrow toimii juuri niin kuin valmistaja väittää.

  • Se elvyttää ja vahvistaa karvoja
  • Se nopeuttaa karvojen kasvua
  • Se tekee karvoista joustavat ja hehkuvat
  • Ehkäisee karvojen irtoamista
  • Korostaa kulmakarvojen muotoa

Miten Nanobrowia käytetään?

Yleisesti ottaen se ei ole vaikeaa, etenkään näin upealla siveltimellä. Sivellin johdattaa periaatteessa käden karvojen yli levittäen kevyttä, hajusteetonta, väritöntä ja välittömästi imeytyvää seerumia kulmakarvoihin.

Kannattaa muistaa, että Nanobrowia käytetään:

  • kerran päivässä
  • aina ennen nukkumaanmenoa
  • aina meikinpoiston jälkeen

Vain yksi silaus tuotetta riittää yhteen kulmakarvaan. Anna vaikuttaa muutaman sekunnin ajan ja… valmista tuli!

Tulokset 1 kuukauden kuluttua!

Tätä ei välttämättä tarvitsisi edes kirjoittaa – näette tulokset itse. Saatte tietenkin itse päättää – ostakaa Nanobrow vain, jos itse haluatte! Mä voin kertoa vaan omasta mielipiteestäni, ja mä suosittelen sitä 100%.

Kuukauden kuluttua mun kulmakarvat oli upeessa kunnossa – pidemmät, tuuheammat ja tummemmat. Enää ei tarvitse käyttää kulmakarvavahaa tai -kynää, koska omat kulmakarvat on niin tummat ja näkyvät. Nypin niitä silloin tällöin oikean muodon säilyttämiseksi. Ne kasvavat hullun lailla, vaikka nyppisinkin liikaa karvoja. Nyt voin kulkea ilman meikkiä, koska kulmakarvani on aina täydelliset.

Onko kukaan teistä kokeillut Nanobrowia?

20 Comments “NanoBROW kulmakarvaseerumi. Kauniit kulmakarvat kuukaudessa!”

  1. Fifi

    Tietty käytän Nanobrowta. Onks muita vaihtoehtoja?

    Vastaa
  2. Lene32

    Minun mielestäni kulmakarvoille löytyy myös halvempia seerumeja mutta ne toimivat vain, jos kulmakarvat eivät ole suuri ongema. Joskus on pakko valita Nanobrowin kaltainen vahva seerumi, koska muita vaihtoehtoja ei ole.

    Vastaa
  3. Tanja K

    Pakko viel miettiä… mut sait kiinnostumaan 🙂

    Vastaa
  4. Amy

    KÄYTTÄNY 2 KUUKAUTTA NYT IHAN MAHTAVAA

    Vastaa
  5. kulta-kala

    Tiiätkö mitä? Oon kateellinen sun kirjotustaidoille. Joka kerta haluun vaan mennä ostamaan mitä ikinä sä arvosteletkin ja tuntuu, et tuotteet toimii. Aikamoinen taakka, heh. Toivottavasti kannatti!

    Vastaa
    • Monni

      @kulta-kala kyl varmasti kannatti. et tuu pettymään koska nanobrow on ihan mahtava kulmakarvojen kans ja en enää osaa elää ilman sitä

      Vastaa
  6. Margit K

    Kuka sanoi, että kauniit kulmakarvat saa vain meikillä? Olet osoittanut, että on muitakin tapoja. Kiitos 🙂 Nanobrow on ostoskorissa ja odottaa tilausta.

    Vastaa
  7. vallankumous

    Velho! Se muutti mun matoset oikeiks kulmakarvoiks! <3

    Vastaa
  8. Jenna D

    kiinnostavat ainesosat, loistava toiminta, tekeeköhän se saman mulle 😉

    Vastaa
  9. Uulalaa

    Ne kasvaa ihan hulluna – siinä kaikki. 100% totta! Mulla oli sama!

    Vastaa
  10. Annika

    Vau, mahtava aarvostelu ja tuote. En koskaan ollu kuullu kulmakarvaseerumeista mut luin tän kiinnostuneena, koska mun kulmakarvoilla on paljon parantamisen varaa… Luin baikalinvuohennokasta, jonka pitäis olla paras aines karvojen kasvuun. Hankin varmasti Nanobrowin!

    Vastaa
  11. Marja_96

    Siistii et sen voi ostaa netistä niin ei tarvii mennä ulos. Alennuksetki on loistavia, joka on plussaa.

    Vastaa
  12. Nimetön

    Hyvin tehty tää Nanobrow. Luin muutaman top-listan ja muita mielipiteitä netistä ja se vaikuttaa olevan paras kulmakarvaseerumi. Tykkään sen ainesosista ja hinnasta, koska se ei oo ylikallis.

    Vastaa
  13. Eeva D

    Nanobrow on paras! <3

    Vastaa
  14. Alina S Salo

    Mäki suosittelen! Mun kulmakarvat muuttu kauniimmiks ja huolitelluiks kahessa viikossa. Loistavaa. Tosi hyvä seerumi ja kauneustuote, joka täyttää mun odotukset. Ostan varmasti uudestaan kun nykynen tuubi loppuu, vaikka oon käyttäny tätä jo 4 kuukautta. Meikkiä ei tarvita, kulmakarvat näyttää luonnostaan upeilta!

    Vastaa
  15. NeitiSäihke

    Moikka, kiitos kivast arvostelust. Tää autto mua päättämää minkä seerumin hankin 🙂

    Vastaa
  16. Leena V

    Mun kulmakarvoihin nanobrow vaikutti tosi nopeesti ja on pakko sanoa, että ne oli tosi vaurioituneet ja irtos paikoiltaan. Nanobrow pelasti mut katastrofilta.

    Vastaa
  17. ReMi

    Kokeilen tätä seerumia nyt, hyvä tietää että se toimii hyvin, en jaksaisi odottaa lopputuloksia. Käyttö on tähän asti mennyt nopeasti ja vaivattomasti. Oon käyttäny noin viikon.

    Vastaa
  18. Melissa29

    En ole ennen nähnyt seerumia näin kiinnostavilla ainesosilla, mahtavaa! Ei parabeneja, ei silikoneja, ei testattu eläimillä… suuri plussa musta!

    Vastaa
  19. Issu J.

    Oon aina rakastanu paksuja kulmakarvoja mut valitettavasti mun kulmakarvat on aina ollu täystuho ja nanobrowin ansiosta moni asia on muuttunu: paksummat, tummemmat, selkeemmät. Oon tosi tyytyväinen, enkä rehellisesti uskonu et näin voi käydä! Nanobrow on mahtava!

    Vastaa

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Lue myös

Sinua mahdollisesti kiinnostavat liittyvät artikkelit