hermosos ojos con Lashcode

Kaikkivoipa Ripsiväri – LASHCODE

Se tekee ripsistä paksummat, pidemmät, erottelee ne, taivuttaa niitä, kosteuttaa, vahvistaa, korostaa ja tuuheuttaa. Toisin sanoen – se tekee monen ripsivärin ja ripsiseerumin työn. Tässä yllätykseni – Lashcode -ripsiväri.☺

Ripsien Peittäminen Ripsivärillä

Yksi tärkeimmistä meikkikohdista, sillä se on viimeistelevä silaus suuren vaivan jälkeen. Minä (ja monet muut naiset) uskovat ripsien olevan vaikuttavin asia koko meikissä. Tämän takia kaikissa olosuhteissa toimiva ripsiväri on pakollinen ostos. Tällainen on Lashcode.

En edes vitsaile sanoessani, että ripsiväri on kaikkivoipa. Ensimmäinen kokemus Lashcoden kanssa oli äärimmäisen positiivinen. Tiesin alusta asti, että tuote onnistui löytämään ja paljastamaan sisäisen kauneuteni. Nyt oloni on mahtava ja voin aina varautua tähän pettämättömään tuotteeseen.

Lashcode -ripsiväri pitää sisällään kahta salaisuutta:

  • ihanteellisesti muotoiltua, joustavaa ja huolella suunniteltua silikoniharjaa,
  • kermaista, intensiivisen väristä ja innovatiivista koostumusta yhdessä hoitavien ainesosien kanssa.

Olen kokeillut monia ripsiväriä mutta mikään ei ole vielä ollut näin sopiva ripsilleni. Harja sopii kaikille ripsityypeille, jota vahvistaa se, että se erottelee kurittomat ripseni tarkasti, jotka yleensä taipuvat ja kääntyvät kaikkiin suuntiin. Ensimmäistä kertaa en koe ongelmia silmäkulmien lyhyiden ripsien peittämisessä. Ensimmäistä kertaa, ei-vedenkestävä ripsiväri pysyy ripsissäni koko päivän. Ensimmäistä kertaa, ripsiväri pysyy ilman paakkuja, ei irtoa ja ei tahri koko päivänä. Lashcodella monet asiat tapahtuvat ensimmäistä kertaa.

hermosas pestañas con Lashcode

Lashcode Vaikutukset

PITUUS

Minulla on aika lyhyet, kevyet ja juuri näkyvät ripset, joten ne ovat lähes näkymättömät luomissa. Onneksi yksi kerros Lashcodea riittää antamaan silmilleni mukavan muodon paljon pidempien ripsien ansiosta. Ripsiväri ei ainoastaan saa niistä pidemmän näköiset, vaan pidentää niitä oikeasti muutamalla millimetrillä.

TUUHEUS

Yhden kerroksen levittäminen tekee ripsistä tuuheat. Se ei ainoastaan tee juurirajasta paksumpaa. Lashcoden ainesosat parantavat ripsien kuntoa, ehkäisevät irtoamista ja voivat stimuloida vauvaripsien kasvua. Lashcoden suurin tehtävä on kuitenkin ripsien korostaminen täydellisellä määrällä tuotetta, joka antaa paksuutta ja tuuheamman ripsirajan.

TAIVUTUS

Tämä on paras taivuttava ripsiväri, jonka olen koskaan omistanut. Lashcode taivuttaa ripset ilman ripsentaivuttajaa mutta välineen käyttäminen vahvistaa vaikutusta vielä enemmän. Koostumus ‘kovettuu’ ripsiin, pitäen ne taivutettuna koko ajan. Samalla ne kuitenkin pysyvät pehmeinä, joustavina ja hyvin luonnollisen näköisinä.

RIPSIHOITO

Ripsivärin hoitava voima oli mukava yllätys. Lashcode tukee ripsiäni käyttäessäni sitä. Ripsien sorption ansiosta ripsivärin ravintoaineet tunkeutuvat helposti niihin ja ripsituppiin. Ripseni ovat ravitummat, kosteutetut, vahvemmat, kiiltävämmät ja joustavat vain seitsemän päivän jälkeen. Se todella toimii!

Lashcode sisältää:

  • Vuohennokkauute
  • Soija- ja vehnäuute
  • Arginiini
  • B5 Pro-vitamiini (pantenoli)
  • nuoruuden vitamiini (E-vitamiini)

Subjektiivinen mielipide

Kuten mainitsin aikaisemmin, Lashcode on kaikkivoipa ripsiväri. Se ei ainoastaan tarjoa täydellistä ja pitkäkestoista korostusta ripsille, vaan myös tehokasta huolenpitoa. Olen 2-in-1 tuotteiden fani. Muutama asia puhuu Lashcoden ostamisen puolesta: kuuden kuukauden kestävyys, maksimaalinen tehokkuus, helppokäyttöisyys, tajunnanräjäyttävät vaikutukset, huippuluokan ainesosat, paras koostumus ja hienostunut design sekä tuubi.

Eikö siinä ollut kaikki tarvittava?☺

21 Comments “Kaikkivoipa Ripsiväri – LASHCODE”

  1. Jasmin

    Musta tää ripsiväri on ihana! Löysin sen kuukaus sitten ja aion pysytellä täs ripsiväris kauan 🙂

    Vastaa
  2. Marika

    Antaa paksuutta, pituutta, erottelee, taivuttaa, kosteuttaa, vahvistaa ja korosta. Lopputuloksena se tekee kaiken mitä muutaman ripsivärin ja ripsihoitoaineen yhdistelmä tekisi. Aamen!

    Vastaa
  3. Salli

    Mul ei oo ksokaan ollu maskaraa joka taivuttais ja nostais ripsiä näi hyvi. IHan superi

    Vastaa
    • Aava

      En usko että ripsiväri voisi korvata ripsitaivuttajan ;/

      Vastaa
  4. Moona

    Musta hyvä ripsiväri on pakollinen. Ilman pitkiä ja täydellisiä ripsiä ei saa haluamaansa tulosta, vaikka loput meikistä olisikin virheetöntä

    Vastaa
  5. Sofia

    Vähän samaa mieltä, siksi sen koskaan osta ensimmäistä käteen sattuvaa ripsiväriä. Tilasin juuri Lashcoden ja kun se saapuu tulen näkemään jos se vastaa kaikkia kehuvia mielipiteitä

    Vastaa
  6. JääKarhu

    Ripset näyttää upeilta ja lisäksi tuntuu siltä, et se oikeesti hoitaa ripsiä.

    Vastaa
    • Mekki

      hei tää on maskara ja hoitoaine yhessä eli ei ihme et Lashcode toimii niin hyvi

      Vastaa
  7. Kaarin

    Tarviin ripsiä korostavan ripsivärin ja jos haluun hoitaa ripsiä, ostan hyvän ripsiseerumin. Ihan yksinkertasta

    Vastaa
  8. Viivi

    Ostin tämän ripsivärin oikeastaan vahingossa, mutta onneksi tein niin. Ripsivärissä on kätevä harja, jonka avulla väriä on helppo levittää lyhyisiin ripsiin ja se ei ärsytä silmiäni tai valu edes tihkusateessa!

    Vastaa
  9. Annikka

    tosi kiva tuote, hinta ainoo este

    Vastaa
  10. Nijaks

    Tämä ripsiväri on täydellinen ripsilleni (lyhyet ja ohuet) koska se tekee niistä pidemmät ja paksummat ilman paakkuja

    Vastaa
  11. Hellä

    jos kukaan teistä ei tykänny täst ripsarist nii mä otan mielellää vastaan 😀

    Vastaa
  12. Silja

    Superi ripsiväri, siin on vahva ja syvä väri mut se ei oo ongelma meikinpoistossa vaikka käyttäis hellävaraista misellivoidetta

    Vastaa
  13. Onyksi

    miks tätä saa vaan mustana? ;/

    Vastaa
  14. KatariinaTöölö

    Ihan ok mut ne vois lanseerata vedenkestävän version kans

    Vastaa
  15. MarjaMaija

    Paras ripsiväri ikinä. Jos jollain muulla on ripset yhtä harvassa ku mulla, tää tuote on paras vaihtoehto. Lashcode luo paksut ja pitkät ripset. Sitä voi käyttää koko päivän ilman kohennusta

    Vastaa
    • Heidi

      totta mut mää suosin ehkä dramaattisempaa silmämeikkiä 🙂 lashcode korostaa ripsiä mut aika luonnollisella tavalla. Mua ei haittaa pitkät ötökänjalat 😉

      Vastaa
      • MarjaMaija

        laita sit muutama kerros 🙂 tein niin kerran ja ripsiväri ei irronnut

        Vastaa
  16. Sonja

    Kävin muutamassa kaupassa ja tätä ei löytynyt mistään 🙁

    Vastaa
    • Lilja

      kato viralliselta verkkosivulta

      Vastaa

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Lue myös

Sinua mahdollisesti kiinnostavat liittyvät artikkelit