Kuumat Kesäuutuudet. Mitä Meikki- ja ihonhoitotuotteita Kannattaa Ostaa?

Hei tytöt!
Kaupoissa on niin paljon kosmetiikkauutuuksia! Tämä julkaisu kertoo niistä tuotteista, jotka aion ostaa: meikkituotteita ja hoitotuotteita. Nauttikaa uusimman postaukseni lukemisesta.

Guerlain Terracotta Chic Tropic Bronzing Powder

Uusi Guerlain -puuteri on niin kaunis. Pakkaus näyttää hienolta korulaatikolta kaiverretulla logolla ja nimellä. Sisältä löytyy upea tuote. Tuotteen pinnalta löytyy lehden kuva ruskean, kultaisen ja ruusuisen sävyissä. Miettikää ihanaa sävyä, kun ne kaikki sekoittaa. Jos haluatte hankkia tällaisen, kiirehtikää! Tämä on rajoitetusta erästä.

Mitä vaikutuksia upea aurinkopuuteri tuo? Luonnolliselta näyttävän rusketuksen, hieman ruskean ihonvärin. Lisäksi, Terracotta Chic Tropic -puuterilla pystyy tekemään kasvojen contourin ja peittämään värjääntymiä. Puuteri levittää miellyttävän kukkaisen tuoksun iholle. Tuoksusta voi erottaa vaniljan, appelsiinin, myskin ja freesian vivahteita.

Miten Guerlain Terracotta Chic Tropic Bronzing Powder -puuteria käytetään? Sipaise poskipäitä, ohimoa, leukaa ja nenää ilmavalla siveltimellä. Tällä tavalla luo ruskettuneen ihon ja tuo esiin kasvonpiirteitään. Piirrä kasvoihin “3” luonnollisen meikin aikaansaamiseksi; monet meikkaajat ovat kokeilleet ja todistaneet tämän menetelmän toimivaksi.

Siirrä sivellin otsalta poskipäille ja alas leukaan. Puuteri tarjoaa satiinimaisen viimeistelyn ja saa ihosta silkkisen pehmeän.

Benefit Cosmetics POREEfect Deal Face Primer

Se ei ainoastaan vähennä ihohuokosten näkyvyyttä, vaan tekee myös ihosta sileän ja antaa käyttäjän nauttia pitkäkestoisesta meikistä. Benefit Cosmetics lisäsi pienemmän tuubin – 7,5 ml – suurempaan – 22ml. Miten Benefit Cosmetics -primeria käytetään? Levitä ohut kerros puhtaalle ja kosteutetulle iholle. Taputtele sormenpäillä, aloittaen kasvojen keskiosasta liikkuen ohimoa ja korvia kohti.

Repairing Lancaster Tan Maximizer Oil

Tämä on toinen uutuus, joka on ilmestynyt kauppoihin kesän aikana. Öljy toimii loistavasti meren äärellä tai vuorimatkoille. Se täyttää kaksi roolia: tuo esiin rusketusta ja elvyttää ihoa auringon ottamisen jälkeen. Lisäksi, Lancaster Tan Maximizer tekee ihosta sileän sekä kosteuttaa ja kiinteyttää sitä. Se sisältää muutamia luonnollisia ainesosia, jotka ravitsevat ja hoitavat ihoa. Miten öljyä käytetään? Jokaisen aurinkokylvyn jälkeen. suihkuta öljyä vartalolle ja kasvoihin. Sitä voi myös käyttää loman jälkeen.

John Frieda Luxurious Volume Care Restore Set

John Frieda on lanseerannut tuuheutta lisäävän tuotesarjan hennoille hiuksille. Siihen kuuluu shampoo, hoitoaine ja tuote, joka lisää tuuheutta ja nostaa juuria. Parhaiden tulosten saamiseksi, käytä kaikkia tuotteita jokaisen hiuspesun jälkeen. Tuotteet sisältävät proteiineja, jotka jälleenrakentavat hiuksia ja ravitsevat päänahkaa.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Lue myös

Sinua mahdollisesti kiinnostavat liittyvät artikkelit