Terveyslähdevedet ja -suihkeet. Miksi pidän niistä niin paljon?

Hei Tytöt!

En voi kieltää sitä, että terveyslähdevedet ja -suihkeet ovat suosikkituotteitani. Otan ne mukaani aina lähtiessäni pidemmälle matkalle, koska ne piristävät ja kosteuttavat ihoani. Lisäksi osa niistä pitää meikin paikallaan. Mikä muu saa minut pitämään suihkeista? Lukekaa tämän päivän julkaisu ja opitte kaiken näistä hyvin käytännöllisistä tuotteista. Nauttikaa lukuhetkestä!

Terveyslähdevedet ja -suihkeet – Historiaa

Lukemattomat ihmiset ovat ajan myötä käyneet hoitokodeissa, kylpylöissä tai ulkomaan terveyskeskuksissa nauttiakseen käsittelyistä terveyslähdevedellä, joka parantaa monia vaivoja. Tänään suosituin paikka, joka hyödyntää hydroterapiaa, on Avene – pieni kylä Ranskassa. Juuri tässä kylässä yksi tunnetuimmista kosmetiikkatuotteista valmistetaan. Nämä kauneustuotteet sisältävät terveysvettä, jotka elvyttävät ja kosteuttava. Ajan myötä huomattiin kuitenkin, että tämä ainesosa ei riittänyt ihonhoitoon. Tämän takia suihkeet pääsivät maailmaan.

Miten suihke toimii?

Ostetut suihkeet sisältävät vettä, glyseriiniä, hapettumisenvastaisia ainesosia, UV-suojia, vitamiineja ja hivenaineita. Näiden ainesosien ansiosta iho pysyy kosteutettuna, sileänä ja raikkaana. Osa suihkeista pitää meikin paikallaan luomalla suojaavan kerroksen ihon pinnalle. Suihkeiden ansiosta meikki voi pysyä kasvoilla jopa 12 tuntia.

Miten käyttää suihkeita?

Voimme jakaa suihkeet kahteen kategoriaan: kosteuttaviin ja meikin säilyttäviin. Ensimmäistä suihketta on säilytettävä jääkaapissa, jonka ansiosta ihoa voi virkistää ja rauhoittaa kuuman päivän aikana. Suihketta tarvitsee vain suihkuttaa kasvoille 20 cm päästä ihosta. Kun kyse on meikin säilyttävistä tuotteita, etäisyyden on oltava pidempi – noin 30 cm meikatuista kasvoista. Muutaman minuutin kuluttua meikkiä on suojassa ja iho kosteutettu.

Käytättekö myös suihkeita ja terveyslähdevesiä? Jos kyllä, minkälaisia? Tai ehkä tekin pidätte Avenen tuotteista?

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Lue myös

Sinua mahdollisesti kiinnostavat liittyvät artikkelit