Carboksi-terapia – Ihana kaasu. Käyttö & Hyödyt

Carboksi-terapia on vallannut internetin. Yhä useammat naiset ja miehet valitsevat tämän käsittelyn. Carboksi-terapia on monipuolinen toimenpide, lähes kaikkia vartalonosia voi hoitaa carboksi-terapialla – hiuksia, silmien aluetta (vähentää tummia silmänalusia), selluliittialueita – vähentämään arpia, raskausarpia ja rasvakudosta. Carboksi-terapia vähentää kasvojen ryppyjä. Luin tästä äskettäin tutustuessani kauneussalonkien käsittelyihin. Ajattelin jakaa tietoni kanssanne!

Mikä on carboksi-terapia ja mitä se tekee?

Käsittelyyn kuuluu hiilidioksidin injektoiminen ihon alle pienellä neulalla. Tuloksena hiussuonia avautuu ja happi siirtyy näihin vartalonosiin sulavasti. Carboksi-terapia lisää verenkiertoa ja parantaa ihosolujen uusiutumista; iho tuottaa kollageenia ja muuttuu kiinteäksi.

Carboksi-terapia hyödyt

  • vähentää selluliittia ja rasvakudosta;
  • lisää tuuheutta hiuksiin, ehkäisee hiusten ohenemista;
  • vähentää ensiryppyjä;
  • vähentää tummuutta silmien alla;
  • tekee arvista ja raskausarvista vähemmän näkyviä;
  • vähentää kaksoisleukaa;
  • taistelee psoriasista vastaan.

Kuten näette, carboksi-terapiaa voi käyttää moneen asiaan. CO2 pystyy ”parantamaan” vartalomme päästä varpaisiin. Kysymys kuuluu – haluaako vartaloon ottaa monta neulanpistosta? Carboksi-terapia vaikuttaa loistavalta vaihtoehdolta, kun haluaa eroon kaksoisleuasta, tummista silmänalusista, rypyistä tai pienistä arvista/raskausarvista, jotka vaativat hieman kaunistusta. Muuten valitsisin itse kivuttomamman vaihtoehdon, joka ei vaadi vartaloon tunkeutumista (neula!). Esimerkiksi psoriasiksen voi yrittää parantaa yksinkertaisella ja mukavalla tavalla – hiusten öljyämisellä. Hiusten öljyäminen lisää myös hiuskasvua. Tavallinen hiusöljyhoito ehkäisee hiustenlähtöä ja parantaa hiusten rakennevaurioita. Tarvitsee vain ostaa korkealaatuinen hiusöljy (esim. Nanoil). Se ei ainoastaan paranna hiusten kuntoa, vaan on myös täysin kivutonta.

Minua kiinnostaa tietää, jos joku teistä on koskaan kokeillut carboksi-terapiaa – ja jos on – mikä mielipiteenne on. Luulen itse olevani uskollinen öljyille ja neulavapaille käsittelyille 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Lue myös

Sinua mahdollisesti kiinnostavat liittyvät artikkelit