Escada Fiesta Carioca, suosikki kesähajuveteni

Kesä on aivan nurkan takana ja teillä ei vieläkään ole hajuvesiä, joiden tuoksu kuvastaa kesäenergiaa ja raikkautta? Ehkä rakastutte tuoksuun, joka on vallannut minut äskettäin. Olen lähes erottamaton Escada Fiesta Carioca -pulloni kanssa <3 Toivottavasti hajuvedet ovat teidänkin mieleen, koska en halua tulla tunnetuksi bloggaajana, joka suosittelee huonoja tuotteita! Pyydän teitä lukemaan uuden julkaisuni!

ESCADA on saksalainen brändi, joka on tunnettu maailman ympäri tuottamistaan hajuvesistä sekä naisten luksusvaatteista. Yritys perustettiin 70-luvulla Münchenissä ja vanhin hajuvesi on vuodelta 1990.

Koska brändiä on mainostanut Cindy Crawford, Naomi Campbell ja Anja Rubik, miksi en löytäisi palaa itsestäni siitä?

Ihannoin luksustuotteita mutta en pidä vaatteista niin paljon. Ei siis ole ihme, että keskityin pääasiassa hajuvesiin tehdessäni ostoksia viimeksi. Näin tutustuin Escadan uuteen tuotteeseen, joka on rajoitettu Escada Fiesta Carioca kesähajuvesi. Miksi olen rakastunut juuri tähän tuoksuun? Mitä siitä tulee tietää?

ESCADA Fiesta Carioca

Sana Carioca tarkoittaa kahta asiaa, Rio de Janeiron asukasta ja sambatyyppiä. Escada Fiesta Cariocan tuoksu on yhtä hypnotisoiva kuin tanssi on eksoottinen ja energinen. Sitä ei voi kuvailla, se on koettava. Rohkaisen teitä etsimään tuotetta paikallisesta kaupasta ja uppoutumaan tuoksun vivahteisiin, edes hetkeksi.

Escada Fiesta Carioca -hajuvedet kehitettiin juhlistamaan Escadan kesätuoksujen kokoelmien kehittämisen 25-vuotispäivää. Tämän hajuveden, jonka ansiosta voi löytää uuden intohimon ja energian elämässä, on määrä edustaa brändin 25 vuoden aikana saavutettua menestystä.

Miltä Escada Fiesta Carioca tuoksuu?

Rehellisesti? Minusta sitä on äärimmäisen vaikea kuvailla tavallisin sanoin. Valitettavasti kirjoitustaitoni eivät ole niin kehittyneet vielä mutta yritän parhaani tämän postauksen vuoksi. Älkää olko niin kriittisiä! 😉

Ensimmäinen asia, jonka huomaa haistaessaan Escada Fiesta Cariocaa on tuoksu passionhedelmästä ja raikkaasta vadelmasta. Hedelmäiset vivahteet ovat aivan ihania ja pidän niiden käyttämisestä. On myönnettävä, että Escada Fiesta Carioca -tuoksu kestää kauan ja tuoksu pysyy iholla kauan suihkuttamisen jälkeen. Ajan kuluessa tuoksu muuttuu hieman hennommaksi ja sitruksiseksi vivahteilla passioista ja appelsiininkukasta, jotka saavat minut todella hyvälle tuulelle. Päivän päätteeksi hajuvesi on jättänyt iholleni hurmaavan myskin ja setripuun tuoksun. Tämä tuoksu on kaukana ‘tukahduttavasta’. Sanoisin, että Escada Fiesta Carioca on hyvin aistillinen ja naisellinen.

Minusta se on aivan ihana, mitä mieltä te olette Escada Fiesta Cariocasta?

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Lue myös

Sinua mahdollisesti kiinnostavat liittyvät artikkelit