Miten tehdä contouring -meikki? Todistetut keinoni

Hei tytöt!

Kasvojen contouring -meikki on huipputrendi nykyään. Peitevoiteen, puuterin, aurinkopuuterin ja poskipunan ansiosta kasvomme voi näyttää upealta. Valitettavasti hyvälaatuiset tuotteet eivät ole kaikki kaikessa. Salaisuus piilee tekniikassa. Tänään aion kertoa teille, miten minä teen contour -meikin.

Mitä on kasvojen contouring?

Kasvojen contouring ei ole muuta kuin kasvojen ulkonäön parantamista tai viimeistelyä. Meikkien avulla kasvot saa näyttämään kapeammilta tai leveämmiltä. Käyttämällä vaaleita sävyjä tuo esiin kohtia, jotka haluaa näkyviin ja tummilla väreillä peittää virheet. Siveltimillä on suuri rooli tässä. Niiden koon tulisi sopia sille kasvojen osalle, jonka haluaa käsitellä. Suuret ja pöyheät siveltimet ovat täydellisiä poskille, otsalle ja ohimolle. Pienet ja suippokärkiset siveltimet ovat hyviä nenälle, leualle ja silmille.

Mitkä ovat yleisimmät kasvojen contour virheet?

1. Kohtuullisuus ja taidot

Kasvojen contouring perustuu kolmeen sääntöön: käytettyjen tuotteiden sävy, niiden levitys oikeisiin paikkoihin ja kohtuu tuotteiden määrässä. Muistakaa, että on vaalennettava alueita, jotka haluaa tuoda esiin ja tummentaa niitä, jotka haluaa piilottaa. Tämä on vain alkua. Toiseksi, mitä vähemmän tuotetta laittaa, sitä helpompi se on levittää kasvoille. Käyttämällä pienempiä ja suurempia siveltimiä voi ehkäistä tahrojen ja pisteiden esiintymisen.

2. Väärä sivellin!

Kuten sanoin aikaisemmin, kasvojen contouring vaatii erilaisia meikkisiveltimiä kuin meikkivoide ja puuteri. Ne tarvitsevat tarkkoja levittimiä, kuten litteäpäisiä siveltimiä tai sieniä. Muistakaa tehdessänne contour -meikkiä, että kaikki tuotteet on levitettävä huolellisesti. Jos tuotetta tuli liikaa siveltimelle, sipaise se pois käsiä vasten.

3. Contouring ja kasvojen muoto

Alueet, joille meikkiä laitetaan, riippuu kasvojen muodosta. Ovaalit kasvot (meikkaajien mielestä täydellinen muoto) tulisi meikata eri tavalla kuin neliskulmaiset kasvot. Yleensä vaaleampia tuotteita laitetaan amorinkaarelle, nenän selälle, poskipäille ja kulmakarvojen alle. Tummia tuotteita laitetaan leualle, kasvojen sivuille ja ohimoille.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Lue myös

Sinua mahdollisesti kiinnostavat liittyvät artikkelit