Naisten Niksit – Kauneusihanteet ja Meikki Eri Puolilla Maailmaa

Hei kauniit lukijani!

Tänään otan teidät mukaani maailmanympärysmatkalle.

Onko teillä hetki aikaa?

Tehkää itsellenne kuppi teetä ja istukaa alas.

Aiomme vierailla naisten luona eri puolilla maailmaa ja selvitämme, mitä he tekevät näyttääkseen viehättäviltä. Miltä heidän meikkinsä näyttää? Mitkä ovat kauneusihanteet?

Tulette varmasti järkyttymään. Tulette katsomaan omaa meikkiänne ja ulkonäköänne täysin eri tavalla tästä edespäin.

  1. Akha, Thaimaa. Valkoiset hampaat? Ei todellakaan! Naiset täältä uskovat, että mitä tummemmat hampaat, sen paremmalta näyttää. Tämä tekee heistä viehättävä. Olisimme siis varmaan hyvin rumia Akhamiesten silmissä 😉 Akhanaiset pureskelevat betelpippuria tummentaakseen hampaitaan.
  2. Japani – viehättävä japanilaisnainen on hoikka ja laiha, ja hänellä on pienet jalat. He pitävät kuvasta tytöstä kouluasussa ja lyhyessä mekossa. Lisäksi, japanilaiset naiset tekevät kaikkensa peittääkseen luomensa meikillä. Monet valitsevat plastiikkakirurgian. Heidän silmämeikkitrendinsä ovat täysin erilaiset. He tekevät parhaansa saadakseen silmistä niin kimaltelevat kuin mahdollista ja optisesti suuremmat. Tämä trendi tunnetaan silmien alla olevana poskipunana ja sen on tarkoitus muistuttaa koiranpennun suuria ja pyöreitä silmiä.
  3. Himba, Namibia – Himban naiset tekevät kauneushoitoja, jotka ovat meidän mielestämme epätavallisia. He kaunistavat vartaloaan, kasvojaan ja jopa hiuksiaan otijze -nimisellä aineella, joka koostuu voista ja punamullasta. He tekevät näin joka päivä; hoito kestää jopa 6 tuntia! Otizje suojaa heitä auringonvalolta, hyttysenpuremilta ja lialta. Tällainen kauneushoitomenetelmä vaikuttaa nerokkaalta paikassa, jossa vesi on kultaakin arvokkaampaa. Tästä syystä Himbanaiset pitävät huolen itsestään niin halukkaasti. Tässä yhteiskunnassa naisella on oltava ainakin kolme rakastajaa. Muuten häntä pidetään epäviehättävänä!
  4. Intia – Hindunaiset keskittyvät silmiin, käsiin ja jalkoihin kauneudenhoidossaan. He käyttävät perinteistä kajaalia – tunnettu maailman ympäri viettelevän katseen luomisesta. Naiset rajaavat koko silmän tummalla tuotteella, myös vesirajan. Kauniit kuviot käsissä ja jaloissa – tehty hennalla – kuuluvat myös tunnusomaisiin kauneuselementteihin.
  5. Etelä-Amerikka, Venezuela – plastiikkakirurgia on arkipäivää. Suuret, täyteläiset huulet? Iho sileä kuin vauvalla? Ei näkyviä verisuonia? Naiset käyttävät botoxia yhtä usein kuin me käymme manikyyrissä tai pedikyyrissä. Muodot, suuri takamus ja leveä lantio on usein plastiikkakirurgian tekosia. Etelä-Amerikka ihannoi kurvikkaita naisia.

Takaisin Eurooppaan.

Toivottavasti katsotte peiliin ja muistatte, että kauneus voi merkitä montaa eri asiaa. Älkää lannistuko! Ei tarvitse näyttää barbilta. Sitä pidetään kamalana joissain osissa maailmaa 😉

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Lue myös

Sinua mahdollisesti kiinnostavat liittyvät artikkelit