Ensimmäinen meikkisettini. Ne olivat päiviä…

Hei kaikki,

Tämän päivän julkaisu vie meidät ajassa taaksepäin. Näette, mitä meikkejä käytin teininä, miltä meikkini näytti ja jos edes pidin meikkaamisesta. Tässä on ensimmäinen meikkilaukkuni. Lukekaa ihmeessä päiväkirjamainen postaukseni.

MEIKKIVOIDE JA PEITEVOIDE

Nämä ovat perustuotteita, jotka tulisi löytyä jokaiselta naiselta. Luonnollisesti oikean sävyn ja koostumuksen valitseminen on hyvin tärkeää. Tämän tarkistamiseksi, levitä pieni määrä tuotetta leukaan. Jos se imeytyy jättämättä tahroja, löydä itsellesi täydellinen tuote. Siitä ei ole kovin kauaa, kun minäkään en tiennyt paljoa meikeistä. En tiennyt, että meikkivoiteet ja peitevoiteet voivat taistella bakteereja vastaan sekä ravita ja kosteuttaa ihoa. Siksi ostin yleensä halvimmat tuotteet, teinin taskurahat eivät yleensä ole huikeita määriä. Tiesin myös hyvin vähän tuotteiden käytöstä. Kuten monet teinit, levitin monta kerrosta meikkivoidetta hälventämättä sitä korvien, hiusten ja leuan kohdalla. Onneksi huomasin lopulta, että kasvoille ei tarvitse levittää naamiota. Samankaltaisia ongelmia oli kuitenkin peitevoiteen kanssa. En tiennyt, miten peitevoiteen sävy sopisi meikkivoiteen sävyn kanssa. Lopputulos? Joko tummia tai vaaleita läikkiä kasvoissa pilaamassa koko meikin. Ainakin olen onnellinen siitä, että tiesin mihin peitevoidetta laitetaan. Laitoin sitä värjääntymien, aknen ja tummien silmänalusten päälle.

RIPSIVÄRI

On teinien tapaista levittää paksu kerros ripsiväriä. Tulos? Paakkuuntuneet ripset, jotka muistuttavat enemmän ötökän jalkoja kuin luonnollisia ripsiä. Miten ripsiväriä sitten laitetaan oikealla tavalla? Pyyhi ylimääräinen tuote pois paperiin tai ripsivärituubin kulmaan. Aseta harja ripsien juurien lähelle ja liikuta sitä ylöspäin käyttäen siksak -liikettä päätyihin asti. Jos sinulla on harja leveästi istuvilla harjaksilla, ripset on helpompi erotella. Muista valita ripsiväri halutuilla ominaisuuksilla, esimerkiksi pidentävä, taivuttava tai tuuheuttava ripsiväri.

LUOMIVÄRIT

Teininä valitsin usein luonnollisia, hentoja ja pastellisävyjä. Omistin tietenkin rajauskynän mutta en käyttänyt sitä kovin usein. En muista ostaneeni sinisiä, syvän pinkkejä tai kimaltelevia tuotteita. Ainoa huono puoli ensimmäisissä luomiväreissäni oli laatu. Luomieni kaunistamiseen käytin paikallisten kauppojen tuotteita, jotka myivät myös kaikkea muuta tavaraa. Ne näyttivät hyviltä muutaman tunnin ja sitten väri irtosi ja pilasi meikkini.

HUULIKOSMETIIKKA

Kun mietin huulieni tilannetta on myönnettävä, että en huomioinut niitä ollenkaan. En ollut tottunut kosteuttamaan huulia tai kuorimaan niitä. Sen sijaan levitin eri huulikiiltoja. En kuitenkaan pitänyt niiden tahmeasta koostumuksesta, ne kuivasivat huuliani ja olivat todella kiiltäviä. Muutama vuosi sitten valikoima huulikosmetiikkaa ei ollut yhtä laaja kuin nykyään (matta huulikiillot, nestehuulipunat ja yksisarvishuulirasvat).

Miltä teidän meikkini näytti teininä?

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Lue myös

Sinua mahdollisesti kiinnostavat liittyvät artikkelit