Miltä Huulteni Meikkirutiini näyttää? Kokeillut&Todistetut Ideat

Hei tytöt!

Tänään aion esitellä suosikkiniksini huulimeikkiin ja oikean huulipunavärin valintaan. Jos haluaa kauniin ja pitkäkestoisen meikin, kannattaa kokeilla ideoitani. Olen varma, että pidätte ainakin muutamasta.

Päivittäinen huulimeikkirutiini

Muistakaa kuoria ja kosteuttaa huulia säännöllisesti. Tällä tavalla kuiva iho ei häiritse ja huulipunan väri kestää kauemmin. Kuorimiseen voi käyttää sokeria tai hammasharjaa. Huulista tulee täyteläisemmät ja kiinteämmät; verenkierto paranee. Muistakaa kosteuttaa kuorinnan ja kuolleiden ihosolujen poiston jälkeen. Kun voide on imeytynyt, voi levittää huulipunaa.

Välittömästi suuremmat huulet

Jos et halua käyttää outoja laitteita, käydä plastiikkakirurgilla tai käyttää lämpimiä huulikiiltoja, jotka olivat ennen suosittuja, kokeile yhtä suosikki-ideoistani. Laita huulipunaa. Seuraavaksi, laita hieman väritöntä mutta kiiltävää huulikiiltoa huulten keskelle. Tällä tavalla tuo esiin ja suurentaa optisesti huulten eniten esiin työntyvää osaa. Lisäksi meikki näyttää raikkaalta ja hurmaavalta.

Rajaa huulten ääriviivat

Tämä menetelmä on kokeneille meikkaajille. Jos haluaa suurentaa huulia, ne kannattaa rajata liplinerilla. Valitse huultenrajauskynän sävy huulipunan sävyn mukaan; se saa olla hieman vaaleampi ja sen tulisi sopia huulten väriin. Levitä sitten huulipunaa käyttäen pientä ja suippokärkistä sivellintä. Jos haluaa, voi lisätä hieman vaaleampaa huulipunaa huulten keskiosaan ombre-tehosteen aikaansaamiseksi.

Miten saa värin kestämään kauemmin?

Kuolleiden ihosolujen kuorimisen jälkeen, levitä kosteusvoidetta ja meikkivoidetta huuliin. Seuraavaksi? Levitä huulipunaa ja aseta pala paperia huulten väliin ylimääräisen huulipunan poistamiseksi. Maalaa huulet taas ja viimeistele huulet värittömällä puuterilla. Jos et pidä tästä ideasta, käytä viimeistelysuihketta. Suihkuta suihketta koko kasvoihin, tuote asettuu ja sinä näytät kauniilta.

Miten te saatte aikaan kauniin ja pitkään kestävän meikin? 

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Lue myös

Sinua mahdollisesti kiinnostavat liittyvät artikkelit