Miten ruskettua nopeammin? Kokeillut ja todistetut menetelmät

Hei naiset!

Vaikka kesä on päättymäisillään, saamme varmasti aikaiseksi hieman enemmän rusketusta. Miten se tehdään? Kokeilkaa vaikka kaikkia vinkkejä, jotka saavat ihosta oliivin ja kultaisen värisen hetkessä. Lukekaa uusin julkaisuni ja opitte muutaman vinkin.

Syökää porkkanoita!

Kaikki oranssit ja punaiset hedelmät sekä kasvit sisältävät yhtä iholle tärkeää ainesosaa. Puhun nyt beetakaroteenista, joka tunnetaan myös A-provitamiinina. Jos mehukkaat aprikoosit tai rouskuvat porkkanat eivät kiinnosta, voi aina kokeilla ravintolisiä. Henkilökohtaisesti suosin tuoreiden kasvisten ja hedelmien syömistä mutta ymmärrän, että kaikki eivät pidä niistä. Syömällä beetakaroteenia sisältäviä tuotteita säännöllisesti ensimmäiset tulokset voi nähdä jo kahdessa viikossa. Iho muuttuu tummemmaksi, sileämmäksi ja yksinkertaisesti kauniimmaksi. Iho ei kuitenkaan ole ainoa asia, joka hyötyy tällaisesta ruokavaliosta. A-vitamiini vaikuttaa positiivisesti näköön, hiuksiin ja kynsiin.

Käyttäkää kuorivia tuotteita

Kuorinta poistaa kuolleita ihosoluja, jotka saattavat hidastaa ruskettumista. Sileä iho saa kultaisen ja oliivinsävyisen värin nopeammin ja rusketus tulee olemaan tasainen ja pitkäkestoinen. Muistakaa, että karkeat kuorintatuotteet saattavat ärsyttää ihoa. Ei myöskään ole fiksua käyttää kauneustuotteita, joita ei ole käyttänyt ennen ja joiden vaikutuksista auringossa ei ole tietoa.

Rusketuksen saamista nopeuttavat tuotteet

Puhun nyt tuotteista, jotka luovat tekorusketuksen ja tuotteista, jotka nopeuttavat aidon rusketuksen saamista. Kaakaovoi ja sen ainesosat ovat vastuussa tietyistä kemikaalisista reaktioista ollessaan alttiina UV-säteilylle. Tämä johtaa ihon ruskettumiseen. Näitä tuotteita voi levittää vartalonosiin, jotka ruskettuvat viimeisenä, esimerkiksi jalkoihin. Sanotaan, että nämä tuotteet sopivat kaikille, myös todella vaaleaihoiset voivat vihdoin nauttia ruskettuneesta ihosta.

Missä te rusketutte?

Valitettavasti auringonotto parvekkeella tai puistossa ei tuota yhtä hyviä tuloksia kuin auringonotto rannalla tai… vuoren rinteellä talvella. Sekä vesi että lumi heijastavat auringonsäteitä ja tämä johtaa siihen, että aurinko osuu ihoomme kaksinkertaisesti. Tämän takia on tärkeää käyttää voiteita UV-suojalla myös hiihtäessä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Lue myös

Sinua mahdollisesti kiinnostavat liittyvät artikkelit