Vinkkini. Miten pitää sääret sileinä pitkään sheivauksen jälkeen?

Karvanpoisto onkin aikamoinen Sisyfoksen tehtävä, kun on kyse vartalonhoidosta. Sääret sheivaa ja muutaman päivän jälkeen piikikkäät karvat kasvavat jälleen ja koko tehtävä on aloitettava alusta! Uudestaan ja uudestaan ja uudestaan…

Mitä tulisi tehdä pitkittääkseen sileiden säärien tunnetta sheivauksen jälkeen?

Kotona voi kokeilla muutamaa temppua nauttiakseen sileistä sääristä normaalia pidempään. Jokaisen naisen, jolla ei ole varaa karvanpoistoon laserilla, tulisi olla tietoinen näistä menetelmistä. Tavallinen partahöylä toimii myös ja lopputulos kestää normaalia kauemmin, ellei neuvojani jätä huomiotta 😉

► Kuori iho ennen sheivausta

Tärkeää on valmistella iho tulevaan sheivausprosessiin. Vartalon kuorinta poistaa kuolleita ihosoluja ja ehkäisee sisäänkasvaneita karvoja. Tällaisten tuotteiden sisältämät rakeet poistavat ohuita kerroksia kuollutta ihoa, joka voi peittää heikommat karvat. Onneksi kaupasta ei tarvitse ostaa kuorintatuotteita, sillä kotitekoiset kuorinnat ovat yhtä tehokkaita – kuorinta voi olla kahvikuorinta, sokerikuorinta tai suolakuorinta.

► Sheivaa heti pesun jälkeen

Sen sijaan, että yrittää poistaa jäykkiä karvoja kuivasta ihosta ennen suihkua, poista karvat aina pesun jälkeen – näin toimenpide on paljon helpompi. Iho on puhdas sekä pehmeä ja kosteutettu. Lisäksi hiustupit avautuvat selluliitinvastaisen sienen käytöstä ja lämpimästä vedestä.

► Käytä kosteuttavaa sheivausgeeliä

Ajan säästäminen saa meidät ajamaan sääremme suihkun aikana, kun höylä liukuu paremmin kostean ihon ja vaahdon päällä. Haluan muistuttaa, että suihkusaippua ei ole verrattavissa kunnolliseen sheivausgeeliin tai -voiteeseen. Tuote on suunniteltu karvanpoistoon ja tarjoaa paremman liukuvuuden sekä vähentää mahdollisia ärsytyksiä.

► Lisää öljytippa geeliin

Rakkaat kasviöljyni ovat myös hyödyllisiä sheivauksen yhteydessä. Olen kokeillut tätä itse ja voin vahvistaa, että kaikki luonnolliset öljy, kuten arganöljy ja manteliöljy, pitävät ihon kosteutettuna ja pehmeänä. Luonnolliset öljyt tekevät myös karvoista pehmeämmät, joka vähentää sheivaamisen vaikeustasoa huomattavasti.

► Vaihda partahöylät säännöllisesti

Valtava virhe ei-toivottujen karvojen poistossa on tylsien partaterien käyttö. Älkää tehkö näin! Tämä saattaa ärsyttää ihoa ja kaikkien karvojen poisto on luultavasti vaikeaa niin tehottomalla laitteella. On parempi ostaa halvempia, kertakäyttöisiä partahöyliä, jotka toimivat hyvin geelin kanssa kuin kalliimman ostaminen ja terän vaihtaminen harvoin.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Lue myös

Sinua mahdollisesti kiinnostavat liittyvät artikkelit